No, ano, leto je tu, a ja som sa cela rada vyondila u babky do zahrady na slnko a trosicku moc ma pripieklo...Tak sa zatial uspesne disappointed:) vyhybam slnkalucom a... kydla som na to tvaroh vcera vecer, nepomohlo, a teraz tu sedim s panthenolom na bruchu a steh
neviem čo to bolo čo používala moja segra to mala od kamošky toba to taka pena a potom tam mala tu pokožku taku divnú... a to by som si teda nedavala neviem či to nebolo to čo maš
si na tom lepsie - ja som bola na slnku asi od desiatej do tretej poobede a ver ze stale pripekalo... a nemala som ziadny opalovaci krem...a ani som sa nechcela opalit len som sa bicyklovala polka chrbta cervena.. akurat som mala take debilne tricko no... ale ono to prejde najviac par dni ta to bude boliet ja som si na to davala poopalovaci krem a po troch dnoch sa to uz dalo prezit celkom v pohode a teraz sa mi to uz lupe... ale skus cojaviem..jogurt chladeny,indulon..
nj pantenol by mal zabrat..ale teoreticky aj tie ostatne produkty,ktore boli spomenute
minuly rok som sa spalila tiez statocne..a to som ani nelezala niekde na slnku jak spekacka.proste jednoducho som zhorela jak fakla.
fuj strasne..a ja mam este ze alergiu na slnko(ale len slabsiu) tak slnecne luce katastrofa pre mna..tento rok ani neplanujem niekde behat po vonku,ked bude takto jak je.nechcem zhoret,vyhadzat sa a potom sa supat jak had ..wrr!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
minuly rok som sa spalila tiez statocne..a to som ani nelezala niekde na slnku jak spekacka.proste jednoducho som zhorela jak fakla.
fuj strasne..a ja mam este ze alergiu na slnko(ale len slabsiu) tak slnecne luce katastrofa pre mna..tento rok ani neplanujem niekde behat po vonku,ked bude takto jak je.nechcem zhoret,vyhadzat sa a potom sa supat jak had ..wrr!