Chcem ísť študovať právo (plne si uvedomujem vážnosť svojho rozhodnutia ) Viete mi poradiť, máte skúsenosti so Slovenským inštitútom vzdelávania? Oplatí sa to?
Doteraz som sa pripravoval výlučne sám a na seminároch z maturitných predmetov
no ja som sa s prehľadom dostala na právo aj bez pomoci SIV ale niektorí spolužiaci na práve tvrdia, že im SIV pri príprave na prijímačky pomohlo, niektorí tvrdia, že to boli zbytočne vyhodené peniaze.
Sám sa rozhodni. Ak si typ človeka, ktorému to dobre páli tak si myslím, že sa dokážeš aj sám doma veľmi dobre pripraviť na prijímačky good luck!
@greyness Veď to... Aj ja som si to myslel a pevne verím, že mám minimálne z dejepisu dobrý prehľad, ale mám pocit, že všetci riešia len doučovanie a strašia ma (len tí, ktorí ktorí chcú ísť študovať právo), že bez doučovania sa tam nedostaneš Mňa to úplne vykoľajilo a teraz som s nervami v koncoch
neviem , ja som sa tam práve dnes prihlásila...ale tak uvidím , ...čo to dá , ...ale zas aj ja si myslím , čo viem , že na právo ti stačí doma ....nabifluješ sa na tie prímacky a mas to ...ja som si to dala pre to nech mam aky taky prehlad co tam bude...ja by som chcela ist na UTB do Zlina ....ale akoze bilancia brutalna 700 sa hlasilo minuly rok a brali 55...a robia sa talentovky, domace prace, testy, a pohovor .. neviem ci mi tiez tie kurzy pomozu ...ale mám už v péčku , aj tak si verím
@jakub489 na SIV sa vykašli..tieto vzdelávacie inštitúty a podobné bludy na oklamanie študentov už poznáme dobre...Ak chceš ísť na právo, tak to si vyžaduje dostatočnú prípravu na prijímačky, takže neber to na ľahkú váhu...Pri týchto inštitútoch vás len napchajú 1500 ľudí do jednej auly a hurááá, formou prednášok sa učíme..čo je vlastne zbytočné..a tých 180 eur na nič...Odporúčam si zohnať nejakého individuálneho doučovateľa, nejakého profesora, profesorku, ktorý by ťa doučovali individuálne na prijímačky...Ja sa zhodou okolností tiež hlásim na právo ale na UK do BA aa už si riešim súkromného učiteľa, s ktorým budeme všetko preberať systematicky a hlavne čomu nebudem rozumieť tak my aj vysvetlíí..a nie ako v nejakej aule pri 1500 ľudoch...Odporúčam zvoliť individuálne vyučovanie + zožeň si knihy, zbierky testových úloch na univerzity atď. ..Neviem ako je možné sa dostať na právo bez doučovaní, kedže na prijímačkách sú zahrnuté aj veci, ktoré sa na gymnááziiách na Dejepise neučia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Sám sa rozhodni. Ak si typ človeka, ktorému to dobre páli tak si myslím, že sa dokážeš aj sám doma veľmi dobre pripraviť na prijímačky good luck!
Na nete som čosi našiel: » www.siv.sk/pripravne-kurzy... ale neviem, že čo si mám o tom myslieť...