Ahojte chcem sa spytat nevies sa rozhodnut na aky pripravny kurz mam ist. Slovensky nstitut vzdelavania, ACS, alebo fakulta mediciny? všetko v Košiciach ktorý je najlepši vie mi nikto poradit?
Ahoj, no ja budem teraz prvacka na LF v KE a na prijimacky som sa pripravovala pocas maturitneho rocnika v ACS... velmi mi to pomohlo, a mam taky pocit ze kazdy kto tam chodil tak aj tie prijimacky urobil a ho zobrali, takze jednoznacne tam, mozem ti poslat aj odkaz s podrobnejsim info ak by si mala zaujem
Ja som bola v SIV ale nie Na mesicine. Rozhodne vsetko zavisi od toho,kto ti bude prednasat. Nerobi napriklad tvoja "vysnena" skola tiez kurzy? Keby som mala znova ist na kurz,tak vi vseobecnosti uz len na ten,co robi dana skola,predsa len vie,co ma doucovat. Aspon podla mna teda.
Mala som spoluziaka,co chodil do KE prave na tie od fakulty a bol spokojny
Do acs som sa minulého roku prihlásila-bola som tretiačka. Podľa mňa sú to vyhodené peniaze...prestala som tam aj chodiť...písali sme tam testy dookola, málo čo bolo vysvetlené, všetko sa trebalo učiť aj tak doma-a to sa budem aj bez kurzu, veď keď niečo chcem, tak sa do toho predsa aj dokopem..a som radšej za súkromné doučko.
jediné, čo sa mi tam pozdávalo, bola taka profka mladá z upjš čo učila chémiu...také krátke kučeravé ryšavo-oranžovo nafarbené vlasy, tá bola super @traapka nevieš ako sa volala?
@amirai vidíš toto ma zaujíma!! na SIV ste stále na každej hodine písali testy? alebo ste napr 2 týž niečo preberali-vysvetľovali Vám to a až na 3-tí týž. ste si robili testy alebo ako?
@15matka14 Testy sme dostavali ale v zmysle studijneho materialu, v podstate boli prednasky a tam zalezalo na tebe,ci budes budes pocuvat alebo nie. No a tu je kamen urazu,ak sa ti podari mat dobreho lektora,tak je to super a z jeho odvetvia si vela zapamatas, ale zase mala som aj dvoch,co sa absolutne nedali pocuvat(bolo ich viac nie preto,ze sa striedali,ale kvoli zameriavaniu hodin na jednotlive odvetvia). Ja som ale chodila na pravo,takze sa nieco moze lisit
Najlepsie su ale aj tak spominane testovice,na tom sa najviac naucis
@15matka14 ... tak ja som popri tom chodila este aj na sukromne (len chemia) a to mi tiez velmi pomohlo... no viem ktoru profku myslis...ju som videla asi len 3 krat na tych zaverecnych testovackach, a raz mi aj volala, ale neviem si ani za nic spomenut na jej meno ale ona ma neucila, mna ucili profaci zidzik a hudak, oni boli super, vysvetlili vsetko co sme chceli, co sme sa pytali.... nemozem na nich povedat krive slovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mala som spoluziaka,co chodil do KE prave na tie od fakulty a bol spokojny
Najlepsie su ale aj tak spominane testovice,na tom sa najviac naucis