Celkovo tie kurzy stoja za kocku...do BA budes mat na prijimackach vela veci z takeho logickeho myslenia, najma citanie textu s porozumenim, toho tam bolo asi najviac.
A potom testove otazky prevazne z historie.
Ak ovladas dejepis a mysli ti to, nebudes mat problem urobit to. Aj tak tam beru milion ludi, skoro polovicu uchadzacov.
Podla mojho nazoru sa neoplati davat peniaze za ten kurz, iba si pozriet vzorove otazky ktore maju na stranke.
@lubos159 mne ten kurz práveže doporučilo pár ľudí a informovala som sa na fakulte či bude kurz zameraný aj na prípravu na logickú časť a bude, takže podľa mňa to nebude strata času, ale tak milión ľudí, milión chutí
@neznasamkedsunickyobsadene a kde môžem to kúpiť? Ináč aj ja mám v pláne íst na UKBA na právo, ale neviem či existuje nejaká kniha s otázkami alebo jak to funguje?
no na stránke uniba som si niekde našla že vydavateľská činnosť alebo čo a tam bolo že okruh otázok na právo. Ale kúpila som to v kníhkupectve Heureka na Šafku. Knihu vydala priamo UK BA právnická fakulta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Celkovo tie kurzy stoja za kocku...do BA budes mat na prijimackach vela veci z takeho logickeho myslenia, najma citanie textu s porozumenim, toho tam bolo asi najviac.
A potom testove otazky prevazne z historie.
Ak ovladas dejepis a mysli ti to, nebudes mat problem urobit to. Aj tak tam beru milion ludi, skoro polovicu uchadzacov.
Podla mojho nazoru sa neoplati davat peniaze za ten kurz, iba si pozriet vzorove otazky ktore maju na stranke.
Ale to nebolo predmetom tvojej otazky.