Caute, hlasi sa niekto buduci rok na pripravny kurz na medicin,ktory organizuje UPJS? Oplati sa ? Neviete aka je cena kurzu? Na ich webovej stranke som to nenasla, boli tam len zakladne informacie o kurze
Ked si kupis tu ich knihu tak tam su nejake veci, ktore sa musis naucit, a na kurze to len prechadzate vo forme testov, ktore vam aj vyhodnoti a to je asi tak vsetko
Neoplatí sa. Kamošky išli, nepomohlo im to, nedostali sa tam a iba vyhodili peniaze
Kup si testovnice, pomaly sa ich uč, neodporučam naspäť, skôr logicky a systematicky a pôjde to
A ak by si potrebovala vypracované rovnice a príklady, tak to mám všetko spísané a vypracované od docenta z tej fakulty
@nexo999 ani nie, dostali sa tam ludia čo na kurz nechodili a v škole mali 3tky tak si nemyslim, že je podstatny ale ked si slečna myslí, že jej pomôže tak prosím
podľa mňa tiež zbytočné, radšej doma sa učiť a keď nebudeš niečo chápať, tak sa opýtaj učiteľov na strednej alebo si zožeň nejaké súkromné doučko na to
ja to odporucam z toho dovodu, ze sa prinutis priebezne ucit sa a testy, ktore sa tam pisu, ta v malej miere psychicky priprava na zaverecny test, navyse pocas doucovani budete mat aj viackrat opakovacku, ja som na skole v ke a co poznam z pocutia alebo videnia asi 90% ludi z LF UPJS doucovani sa tam dostali
@chirurg no neviem poznám viacero ľudí, čo chodili na doučko, niektorí sa dostali iní nie ale bežne mi aj kamoška hovorila, že síce písali stále testy ale pre ňu to bolo že sa naučila a o týždeň už nevedela.. a tak si o rok neskôr našla radšej súkromné doučko
@zelinka pokial o tyzden danu latku a otazky z predchadzajuceho uciva nevedela tak su len dve moznosti
1. bud sa to neucila poriadne
2. nerozumela tomu
to je uz len a len na cloveku co si z doucovania zoberie a ako to pochopi a ako sa pripravi na dalsie cviko, kedy popripade nieco zopakuje z odprednasanych tem.
na anatomii, biochemii alebo inych predmetoch na skole sa nikto s nikym nebavi, nebudu ti tam individualne vysvetlovat ako nechapavemu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Kup si testovnice, pomaly sa ich uč, neodporučam naspäť, skôr logicky a systematicky a pôjde to
A ak by si potrebovala vypracované rovnice a príklady, tak to mám všetko spísané a vypracované od docenta z tej fakulty
ja to odporucam z toho dovodu, ze sa prinutis priebezne ucit sa a testy, ktore sa tam pisu, ta v malej miere psychicky priprava na zaverecny test, navyse pocas doucovani budete mat aj viackrat opakovacku, ja som na skole v ke a co poznam z pocutia alebo videnia asi 90% ludi z LF UPJS doucovani sa tam dostali
1. bud sa to neucila poriadne
2. nerozumela tomu
to je uz len a len na cloveku co si z doucovania zoberie a ako to pochopi a ako sa pripravi na dalsie cviko, kedy popripade nieco zopakuje z odprednasanych tem.
na anatomii, biochemii alebo inych predmetoch na skole sa nikto s nikym nebavi, nebudu ti tam individualne vysvetlovat ako nechapavemu