@motyylia tak to ja mám zasa kopec ľudí, čo im to ani nepomohlo, skôr sa preukázalo, kto mal väčšie šťastie, kto sa naozaj pripravoval... hlavným cieľom týchto kurzov je aj tak vyberať peniaze od študentov, ktorí potom na tú školu aj tak vo väšine chodiť nebudú... Ale je to každého osobná vec, ja by som na žiadne také nešla, navyše psychológia sa dá naučiť, keď to človeka baví a to bez problémov.
@bloodypunk jasne že je to hlavne aby ryžovali... A jasne že sa to dá naučiť aj bez toho, akurát že niektorí ľudia sa ešte nevedia pohybovať v tom množstve materiálov a častokrát im nemá kto poradiť. Toto je teda celkom fajn možnosť dostať sa na správnu cestu a k správnym materiálom na prípravu... (povedala by som že najmä pre človeka bez gymnázia) Na tých kurzoch je napr fajn, že prídu do styku s vyučujúcimi popredu, je to brané menej vážne a aj keď sa nakoniec rozhodnú že to študovať nepôjdu, tak je lepšie, že to zistia ešte pred začatím vš ako počas prvých semestrov.
Ja by som na to šla, ak by som sa mala rozhodnúť ešte raz
@motyylia tak v tom máš zasa pravdu, že si to tam človek ešte stihne rozmyslieť. Ja som človek, čo si peniaze váži a v mojom prípade mi to prišlo aj zbytočné niečo také platiť, ale chápem, že sú ľudia, ktorí to potrebujú. Len som to napísala zo svojho pohľadu
@bloodypunk a bola si priamo na tomto? ja chcem vedieť konkrétne na tento môj odbor, už som sa hlásila minulý rok na psychológiu sem a nezobrali ma... no a povedala som si, že to skúsim týmto spôsobom, už mám veľa vedomostí zo psychológie od minulého roku a z prijímacích skúšok viem, že ide zväčša o šťastie, ale skutočne mi ide o to aby som sa tam dostala, tak pôjdem na to touto cestou, uvidíme...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja by som na to šla, ak by som sa mala rozhodnúť ešte raz