Odporúčam Marbo - je to sada 3 výrobkov (šampon-proti výpadávaniu, tinktúra na rast vlasov ktorú si davaš pred umývaním vlasov , a další je aktivátor ktorý obsahuje také zrniečka a tú si môžeš vmasírovať do vlasov v priebehu dňa) všetko je to na prírodnej báze,šampón neobsahuje žiaden silikón ani žiadne parabény...stálo to okolo 120€. Vlasy začínajú rásť už po týžni používania...používajú to tiež pacienti,ktorí majú za sebou chemoterapie....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mozno jest zinok nech su zdravsie ale aj tak..
Odporúčam Marbo - je to sada 3 výrobkov (šampon-proti výpadávaniu, tinktúra na rast vlasov ktorú si davaš pred umývaním vlasov , a další je aktivátor ktorý obsahuje také zrniečka a tú si môžeš vmasírovať do vlasov v priebehu dňa) všetko je to na prírodnej báze,šampón neobsahuje žiaden silikón ani žiadne parabény...stálo to okolo 120€. Vlasy začínajú rásť už po týžni používania...používajú to tiež pacienti,ktorí majú za sebou chemoterapie....
jedno balenie vydrzi cca. mesiac a stoji daco okolo 10eur
» www.lekynainternetu.cz/p/revalid-vlaso...
Po akej dobe ti začali rásť vlásky,lebo ja som dávnejšie používala Revalid ale kapsule ,no nezabrali...a pritom som ich brala asi 3-4 mesiace...
a vies co je na to fajn? masaze hlavy seriously, potom su korienky stastne
moze byt ze uz po par tyzdnoch pouzivania ...... skus aj tabletky aj ten olejcek, ono revalid kazdy chvali takze nemas co stratit