Takže po prázdninách hneď v stredu píšeme monitor chcela by som sa len spýtať či sa nejako extra učíte , opakujete , robíte rôzne testy alebo máte ešte doučká aj cez prázdniny ? Aký máte na monitor názor vy ? Zaváži to pri prijatí na školu ?
no,tak ja sa na monitor pripravujem hlavne kvôli tomu,že ak ho napíšem nad 70% nemusím robiť prijímačky na druhú školu
celá naša trieda chodíme na doučká,jedno máme aj v pondelok,takže nič moc ísťť do školy aj cez prázdniny :/ ale beriem to dosť vážne aj preto,že to pre mňa je taká skúška pred prijímačkami
monitor,I hate u! nejako extra nie Chodím na doučká a zatiaľ som si ani veľa monitorov nerobil Ale bol som pár krát u múdreho spolužiaka tam sme trošku riešili nejaké veci ale matika už teraz viem že nedopadne dobre
tak, nejako extra sa nepripravujem...snáď to nedopadne nejak extra zle... čo si v škole skúšame tie staré monitory, alebo aj iné testy zo sloviny, tak v tých sa mi darí (klop klop) ... a matika, matika ma tiež baví... a tak keď sa budem snažiť ...a budem sa sústrediť
...moje jediné šťastie je, že matika a slovina sú moje oblúbené predmety, takže je to celkom v pohode ... (a nie, nie som divná)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale nejak sa nepripravujem pozrem si pár starych monitoeov a urobim tie ,ktore nam poslala ucitwlka..unak nic specialne:p
Ale v ponelok a utorok hneď po prazdninach,samozrejme, mame len matiku a slovinu..
Potom plač, že makáš za minimálnu mzdu.
celá naša trieda chodíme na doučká,jedno máme aj v pondelok,takže nič moc ísťť do školy aj cez prázdniny :/ ale beriem to dosť vážne aj preto,že to pre mňa je taká skúška pred prijímačkami
...moje jediné šťastie je, že matika a slovina sú moje oblúbené predmety, takže je to celkom v pohode ... (a nie, nie som divná)
a na školy dnes už berú hocikoho takže to ani veľmi nezaváži