bleh ani jedno xDD ale vzdy som a tesila na 6ty rocnik ze juuj to bude zaujimave zveratka preberat .. ... no a potom to prislo, nuda jak hrom tak ci tak ..
Mňa prírodopis nikdy, ale vôbec nikdy nebavil. A nič z neho. Rovnako aj teraz bio. Ono mi to prídu niektoré tie veci tááák strašne nudné. No a okrem iného je toho na môj vkus až príliš veľa a mýli sa mi to medzi sebou. A je to tak odveci usporiadané všetko, aj ročníky (čo potvrdila aj profesorka), tak sa potom nečudujme...
Ale tak 9 sa mi najviac páčila. Sme ho mali len raz do týždňa, učiteľka niečo vysvetlila, dala nám vypracovať na úlohu niekoľko otázok, ktoré dala potom na test. Takto sme nazbierali hafo známok a tí, ktorí neboli leniví mali jednotky. Síce som z neho, dá sa povedať, že nikdy nič (alebo teda pomenej) nevedela, ale tak, keď raz k tomu človek nemá vzťah...
asi 7. triedu (ludske telo) to bolo dobre teraz v prvaku na gympli bereme cely rok rastliny a zivocichy.to sa celkom da..cicavce su najzaujimavejsie..a buduci rok bude ta genetika,som zvedavy no..inak z bioly by som chcel ist maturovat
@mm47 chcem ta len upozornit, ze si zrejme chcel napisat od niecoho a hej presne ako vravis. Vies kolkaty krat to pocujem? Inak vies ako sa hovori, topiaci sa aj mojho nicku chyta
zhoda okolnosti ze zrovna dvom ked tu tiez pisem s vami dvomi ale @darkkizz nemam dovod a @hajzelodkosti mozno sa seres do vsetkeho ale na BAn to nieje
Ja som v sedmicke a tu ma ludske telo bavi viac ako rastliny a zvierata (asi to bude tym ze si na hodine len kreslim a ucitelku pocuvam len na pol ucha) a buduci rok sa unudim asi k smrti
aj ja som v zedmicke .....aj podla mna to je standa.....aj ked vela piseme ale ked nam ucka vysvetluje latku alebo ked nam nieco uazujem v ucebnici vela sa posmejeme.....a najviac asi na ksichtoch spoluziakou
botanika bola hnus vobec mi to nešlo..a co ma fakt zarazalo bolo, ako spoluziacky behali na kadejake olympiady a ucili sa vyse 100 rastlin po latinsky... och..ja by som sa na to nedala
ale inac, clovek bol zaujimavy...a dost jednoduchy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
nič, nemám rada ale tak asi najlepší bol človek...
5. ročník- botanika, nebavilo ma to vôbec.
6. ročník- zoológia, to bolo zaujímavé.
7. ročník- ľudské telo, nula bodov.
8. ročník- kamene sú síce o ničom, ale teraz berieme geologické obdobia a to je celkom zaujímavé.
Čiže tak.
Každopádne biológiu moc nemusím, ale tento rok máme genetiku a tá je že mňaaam
Ale tak 9 sa mi najviac páčila. Sme ho mali len raz do týždňa, učiteľka niečo vysvetlila, dala nám vypracovať na úlohu niekoľko otázok, ktoré dala potom na test. Takto sme nazbierali hafo známok a tí, ktorí neboli leniví mali jednotky. Síce som z neho, dá sa povedať, že nikdy nič (alebo teda pomenej) nevedela, ale tak, keď raz k tomu človek nemá vzťah...
@fr4nk1 to ich potom preberate len dost povrchov
neznášal som kamene,trochu lepšie bili rastliny,potom človek,a zoológia sa pamätám že ma celkom bavila.
ale devina bola asi naj.
@hajzelodkosti Si starsi asi o 7 a pol hodiny tak sa nesnaz byt zaujimavy
@hajzelodkosti Naco sa vobec ozyvas?
Nedivim sa ze to pocuvas , lebo sa miesas tam kde ta netreba
LOL sami ste sa oddrbali teraz
a najlepšie bol 8ročnik kamene D
ale inac, clovek bol zaujimavy...a dost jednoduchy