@student1 Prečo by mala len predávať lieky?? Dotyčnú síce nepoznám ale keď je v tom dobrá môže skončiť oveľa lepšie. A aká je šanca že s chémiou neskončí ako učiteľka??
Veľmi sa bavím na tých komentároch. Farmaceutov je už ako maku a je to veľmi presýtený obor. Pri Prf máš veľmi veľa možností, tiež záleží na obore, lebo ich množstvo..
@fixa chalani, slovíčko "môže" je vo farmácii brané na ľahkú váhu... veď môže vyhrať milión, alebo môže vymyslieť aplikáciu pre Google a už nikdy nemusí robiť... lenže pokiaľ skončí ako farmacetku s potrebou peňazí a nebude mať rodičou ktorý jej dajú 100 eur len za to , že predpíše dedkovi paralén, skončí ako predávačka liekov... alebo môže robiť doktorantúru ako všetci neschopní farmaceuti
@student1 Tak mne to je jedno... moze skoncit aj ako nezamestnana, lebo ju to nebude bavit a nikdy to nebude chciet robit... ja som len vybral to, k comu by som sa priklonil
odbor chémia má širšie uplatnenie, od zdravotníctva až po petrochemický priemysel. Farmaceuti, môžu robiť akurát tak s liečivami a rôznymi preparátmi, väčšina z nich aj tak skončí niekde v lekárni pretože do vedy a výskumu sa dostanú len tí najlepší.
@student1 tak potom ako mozes hodnotit a povedat, ze farmaceuti, ktori su maju doktorat su neschopní?
Ja tiez nie som, ale neznasam generalizaciu. A takistko, poznas vsetkych doktorandov farmaceutov, aby si mohol povedat, ze su neschopni??
čo ťa bude viac baviť, podľa teba..čo si viac predstavuješ, že raz budeš robiť, neviem..ak ti ide o prachy, tak by som skor tipovala tú farmáciu, ale je to na tebe.
Nepovedala by som že farmácia je presýtená - na SK sú len dve fakulty - BA a KE. Neviem ako je to v Košiciach, ale v BA sa prijíma do ročníka 200 ľudí, z kt. časť skoro odpadne, lebo štúdium to nie je zrovna ľahké. A napríklad len v našom malom meste s 19 000 obyv. je aspoň 7 lekární. A živia sa všetky celkom slušne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@studen1 nesúhlasím, ak bude dobrá môže skončiť vo výskume, alebo vo vedúcej pozícii v nejakej farma firme...
Do lekárne nemusí ani páchnuť.
Neschopni farmaceuti? A co, ty si ten schopny?
Ja tiez nie som, ale neznasam generalizaciu. A takistko, poznas vsetkych doktorandov farmaceutov, aby si mohol povedat, ze su neschopni??