Vyzeráte radšej prirodzene alebo sa nebránite kadejakým tuningom (prehnané líčenie, farebné šošovky, extrémne farby na vlasy, piercingy a iné vylepšenia)?
(omietky nepriaznivé pre kožu, šošovky potenciálne nepriaznivé pre oči, farbenia nepriaznivé pre skalp, a čo sa piercingu týka, je to asi to najhoršie, pretože povrchové n.zakončenia sú napojené na zakončenia vnútorných orgánov)
Ja som za tuning, ventilujem si tým potrebu robiť koniny. Vyslovene mi na tom nezáleží, ale oholiť si obočie, prísť o 40 cm vlasov alebo mať nový piercing je vysoko uspokojivé a návykové.
proti piercingom, extremnym farbam na vlasy nemam nic, ale nemam rada, ked je niekto neprirodzeny, ale zavoren aj tuctovy-napriklad prehany a skaredy make up
nepáčia sa mi tie obrovské tunely a slimáky a neviem čo ešte popchaté v ušiach a veľa piersingov...a na ľudí ktorí to nosia..nech si nosia..je mi to jedno
každý má vlastný rozum, každý je jedinečná osobnosť, ktorej sa páči niečo iné, takže je to každého vec, či sa bude nejako "zdobiť", alebo zostane prirodzený, niekomu to pristane a niekomu nie
tunningom sa nebránim mám proste potrebu... napr. moja ofinka z čias fotenia občianskeho ustrihnutý prameń v strede hlavy a podobné príšernosti
a teraz si k tejto hrive idem dokúpiť kanekalon a ovečním sa ešte aj dredmi ňa, sateškám sa ako malá
ale čo sa mi nepáči? ani nie prirodzené a ani nie "vytunningované" devy... jedna ako druhá ako cez kopirák a dokonca aj rovnaký hlas, štýl rozprávania smiech, príčesočky absolútne nepasujúce k vlasom etc. etc. etc.
proste každému tak ako sa páči...ludia sme rôzny...
@2 normálne mnôžstvo omietky dokáže aj fakt pomôcť
nemam rad, ked su ludia moc zmachlovani... a hlavne, moja priatelka. Na stastie sa maluje len ked niekam ideme, ale potom si bohuzial nemozem odpustit neaky komentar preco nechapete, ze prirodzene ste najkrajsie? ...
Ja sa nemaľujem, vlasy si nefarbím, proste absolútne vôbec nič, len si dávam laserom odstraňovať fľak na nose inak som úplne prirodzená.
A nemám nič oproti jemným úpravám, ktoré zvýraznia tvoju krásu ale som názoru, že ľudia, ktorí sa moc maľujú, farbia vlasy a podobne, nie sú so sebou spokojní a stotožnení, preto to robia... Takže tak.
Tuningom saa.. nebránim, ale nemám zatiaľ nijakú potrebu ich realizovať. Som momentálne v období, kedy sa snažím obmedzovať čokoľvek zbytočné... no, Birdz sa mi ešte nepodaril.
nemam rada prehnanych ludi...ja osobne som uplne prirodzena. a tym myslim ze mam odpor k akymkolvek chemikaliam na ,,skraslovanie´´. /make-up, ocne tiene,lesk na pery,krem na zvlhcenie pokozky ci podobne debiliny/
Podľa mňa to záleží hlavne od osobnosti a výzoru...Tak nejak každému pasuje niečo iné...
Mne sa napríklad páči umelo vytvorená krása a to taká- make up, ktorý zakryje čo je škaredé a zvýrazní, čo je pekné, to isté s oblečením a podobne
Dnes som pozerala s mamou ten americký X faktor a 95% ľudí malo od prirodzenosti ďaleko, ale proste neboli tam dvaja rovnakí, každý niečo vyžaroval, každý mal osobnosť a originalitu (odhliadnuc od afektovanosti atď.), ale to sa mi napríklad páčilo
neuznávam hnusné gebuziny na xicht, make-upy, rúže, lesky na pery, púdre a neviem čo ešte, akooo oči maľovať v pohode ale inak nie...možno tak decentne, ale polkila omietky.. no ďakujem pekne
a piercingy atd? uplne v pohode, páči sa mi to, tak isto aj tetovania. Rozmýšľam že si spravím radosť v podobe čiernej guličky do brady, ale neviem ešte... samozrejme všetko s mierou a nie ocelovy xicht
a farebné vlasy? ked niekomu ta farba ide tak absolutne v pohode, dokonca niektore odtiene obdivujem
prirodzene naozaj krásnych dievčat je veľmi málo, čiže na drvivú väčšinu sa mi bude lepšie pozerať, ak na sebe zvýraznia to pekné (rovnako aj na seba, keď sa namaľujem) čiže aj neprirodzenosť je fajn, v rozumnej miere. extrémy pomenej. a nemám rada slovo omietka v súvislosti s make-upom
Ja sa vyjadrím len takto - jediná výrazná zmena ktorú by som na sebe kedykoľvek prijala je - kontaktné šošovky modrej farby, každodenné výrazné líčenie od profesionála :p
Čo sa týka mojej osoby,tak pierc nemam,tetovanie tiež nie (aj ked tomu by som sa nebranila asi v buducnosti,ale tak to je všetko vo hviezdach. chyba mi na to odvaha), vlasy si nefarbím, farebné šošovky nenosím a líčenie-akurat tak oči.
u iných- je mi to viac-menej jedno. nevadí mi nič z vyššie uvedených,ak to nie je nejaký nevkusný extrém (lebo nie je extrém ako extrém) a keď je to estetické,tak pre mna za mna,nech si daná osoba robi so sebou co chce,nevadi mi to.... je tam aj moznost,že sa mi to bude aj pácit. kto vie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale napriek tomu sama mávam extrémne farby na vlasoch (oranžová, zelená, modrá, fialová, ružová...)
a teraz si k tejto hrive idem dokúpiť kanekalon a ovečním sa ešte aj dredmi ňa, sateškám sa ako malá
ale čo sa mi nepáči? ani nie prirodzené a ani nie "vytunningované" devy... jedna ako druhá ako cez kopirák a dokonca aj rovnaký hlas, štýl rozprávania smiech, príčesočky absolútne nepasujúce k vlasom etc. etc. etc.
proste každému tak ako sa páči...ludia sme rôzny...
@2 normálne mnôžstvo omietky dokáže aj fakt pomôcť
A nemám nič oproti jemným úpravám, ktoré zvýraznia tvoju krásu ale som názoru, že ľudia, ktorí sa moc maľujú, farbia vlasy a podobne, nie sú so sebou spokojní a stotožnení, preto to robia... Takže tak.
Mne sa napríklad páči umelo vytvorená krása a to taká- make up, ktorý zakryje čo je škaredé a zvýrazní, čo je pekné, to isté s oblečením a podobne
Dnes som pozerala s mamou ten americký X faktor a 95% ľudí malo od prirodzenosti ďaleko, ale proste neboli tam dvaja rovnakí, každý niečo vyžaroval, každý mal osobnosť a originalitu (odhliadnuc od afektovanosti atď.), ale to sa mi napríklad páčilo
a piercingy atd? uplne v pohode, páči sa mi to, tak isto aj tetovania. Rozmýšľam že si spravím radosť v podobe čiernej guličky do brady, ale neviem ešte... samozrejme všetko s mierou a nie ocelovy xicht
a farebné vlasy? ked niekomu ta farba ide tak absolutne v pohode, dokonca niektore odtiene obdivujem
u iných- je mi to viac-menej jedno. nevadí mi nič z vyššie uvedených,ak to nie je nejaký nevkusný extrém (lebo nie je extrém ako extrém) a keď je to estetické,tak pre mna za mna,nech si daná osoba robi so sebou co chce,nevadi mi to.... je tam aj moznost,že sa mi to bude aj pácit. kto vie