ano, ano a je to tu zas. Po Rytmusovom klipe je kazda Zlatokopka pred nim boli len kurvy a este pred tym ich nikto nepoznal a ja sa pytam co bude zajtra? Nebudete smiesny.
@spisino tak preco ti tak prekazaju? každy je nejaky ... ja tiez nezakladam temy na birdzi o velkom mnozstve chalanov, ktori mi povedali:"aaah momentalne nehladam vztah, len niekoho na sex, nechces byt moja milenka?"
@15 a čo chceš byť na mizine ako chudačka ,tak sa nou nerob a bude..to je len vaša prestava a s tym to nema nič spoločne,lenže je to aj to kupovanie zbytočne a venovanie toho času aj a čo len vy si to neviete vážit to pre to asi ste vo svojom svete super živote ale my ho vám nedáme musite si ho brať samé ak nechcete vaša vec nikoho neobvinuj ...su debili a tí su chorí a majú prešťaty mozog ale nikoho nechem obhajovať ked si to nikto ani nezasluzi
@smichi nie som typ čo zámerne vyhľadáva bohatých chlapov, ale keď sa v budúcnosti nejaký naskytne, tak nevidím jediný dôvod prečo by som sa nemala chytiť šance
Ináč už dávno som nečítala také prijabné príspevky ako tie čo tu píše zakladateľ tejto plodnej diskusie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Pozri sa na Karla Gota akú má mladú ženu
Úbohé
Ináč už dávno som nečítala také prijabné príspevky ako tie čo tu píše zakladateľ tejto plodnej diskusie...