@2 nie, len nechápem ako môže stratiť niekto takú vec ? Veď to nenosím stále v ruke a nepokladám to na miesta kde viem že mi lahko zmizne, ale myslím si že ty si ich musel stratiť neúrekom
hehe.. mne sa podarila raz taka vec ze som si polozila mobil za stierac ked sme mali starkeho auto u nas na zahrade a mama s nim odisla lol..takze mobil mal pekny vylet ale ani neviem kde nakoniec skoncil..
@hangtime11 ja som napriklad stratila mobil tak, ze som bola vonku, mobil mala vo vacku, vacok bol otvoreny a ked som prisla domov, nebolo ho. pravdepodobne mi vypadol niekde na hupacke (to bolo asi 6 rokov dozadu). a kludne mi zmeraj iq, no na debila ho nemam.
no raz sa mi stalo z jednym mobilom že sa tam začala objavovať na displeji oranžova škvrna ta sa zväčšovala zväčšovala nakoniec zaberala asi tretinu displeja presne v strede a to je naprd lebo vymena displeja sa neoplatila to rovno nový mobil
ja som este davnejsie mala taku LG vyklapacku...a cez zimu som mala na ruke palčáky a isla som ho vyklapnut a nejak sa mi vyšmykol ,padol na zem a bolo po mobile
@hangtime11 niektoré vačky nie sú uzatvárateľné. a nie sú všetci dokonalí ako ty, aby si celý čas, čo sú vonku len strážili mobil a zároveň robili aj tony iných vecí.
moja vytunena tritrojka, doteraz je mi za nou smutno, pri ani neviem kolkatej uprave som mal novu spajkovacku, nebol som nanu zvyknuti a kvaplo mi tam dost cinu takze je po nom
tak akoze aj ja si davam na toto velky pozor..ale raz mi ho ukradli z nasho auta zatial co sme boli na kupalisku v Bojniciach.. nj tam to tou kriminalitou kvitne =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
na mobil som si vždy dávala pozor (ako tak),vzhľadom na to, že si ho platím ja. ale aj tak sa mi práve ten môj najobľúbenejší podarilo stratiť.
» samsung.katalog-mobilov.sk/mobilny-telefon...
moja vytunena tritrojka, doteraz je mi za nou smutno, pri ani neviem kolkatej uprave som mal novu spajkovacku, nebol som nanu zvyknuti a kvaplo mi tam dost cinu takze je po nom