Prišli Vám už pozvánky na prímačky z UK-Pedagog. alebo UKF(prirodov.) ?
Dávala som si prihlášku na UKF učiteľstvo Bio+Frj. a Rovnaký odbor na UK v BA, ale zatiaľ mi neprišli pozvánky. Na stránke majú, že 28 kalendárnych dní pred prímačkami, a v BA to vychádza na včerajšok (4-tého). Keďže viem, že nemajú to tam radi, tých vyst
@beaurebelle Uff, o jeden malý kameň na srdci menej Ďakujem ti za info. Ja som sa bála tam písať pod vplyvom kadejakých "ohováračiek", že "tety" zo študijných bývajú naozaj, ale naozaj nepriateľské.
@cherry159 toto som uz aj ja pocula takze mozno nieco na tom bude ale myslim ze ich ulohou je poskytnut nam info takze je to vnajlepsom poriadku pokial to urobili
Tak, nechcela som sa nechať zahanbiť, že sa bojím "študijných oddelení" tak som dnes skúsila kontaktovať tú UK-Pedagogiku, a vraj pozvánky nám budú doručené začiatkom budúceho týždňa.
@dalir neviem či si si dával na UKF alebo UK, ale každopádne, ja som písala na UK /je to niekde vyššie n° 13/ a vraj nám prídu tento týždeň, a beaurebelle písala na UKF / n°10/ a ževraj to tiež už chystajú...Tak myslím, že počkaj týždeň a ak nič potom im tam zavolaj...
Ahojte všetci, môžem Vám len doporučiť.... vlani som skončila Bc.. teraz pokračujem v štvrtom ročníku.... takže akékoľvek otázočky... rada odpoviem... papa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
z ostatnych (EU a UK Pedagogicka) mi nic neprislo : disappointed:
(No mohli dať TSP-čka na nedeľu o dvanástej?)
na UKF ucitelstvo bio-anj/ bio-frj sa robia prijimacky???
Ja som si podával prihlášku na kombináciu slovenčiny a výtvarnej výchovy a doteraz mi nič neprišlo. Mám im tam zavolať? alebo mám ešte počkať? Dakujem