Ked to na jojke zacali davat tak trosku neskor, prestalo ma to bavit pozerat, kedze po tej prvej z tych dvoch som odpadla od unavy v kresle (kedze to bolo pocas skolskeho roka)... tretiu seriu som nevidela... Ale ja som bola dost velky fanusik toho.. (Inac, kamos to nazval Sanatory Break...
tesim. ako ale cakam, tak v tom bude dost zmatok a vela veci sa znova obrati. dufam, ze podstatu celej serie objasnia aspon do prvych 2 dielov, nech vieme, ze sa nam oplati pozerat
no som zvedavy ....bo zatial pre mna najlepsi serial vsech dob....ale tesim sa na menej spominany SPINN OFF ktory ma byt o zenskej veznici od toho isteho rezisera
jaaj prison break je brutalny serial =D,aj ked niektore veci su trosku nerealne=D a ze v 9casti 4.seriu maju zomriet nejake 3 postavy.no michael to iste=D no ak zomrie moj sucre tak tym scenaristom napisem velmi zdlhavý list=D...ach fernando a michael ach...=D =D
V nedelu bola posledna cast tretej serie na Jojke...(23.11. 2008)
Uz som pozerala na nete aj prvu cast zo stvrtej no povedala som si ze pockam kym ju budu davat na Jojkee...Neviete nahoodou kedy sa ju chystaju vysielat na jojke ? (4.seriu)Neviem sa jej dockat
No Michael nezomre a dufam ze Ani Linc a Anii Sucre zlaty
@18 nador mu najdu uz v 4.serii,ale ma ist na operaciu,na ktoru kvoli praci na rozbitie company nejde,takze neboj urcite neumrie,to by scenaristi odstavili hlavneho hrdinu a to urcite nepripustia.
...aj ja som tak trochu zazrata do prison breaku...prave si stahujem a sledujem diel za dielom...dnes idem pozerat 1. diel 4. serie...uz sa na to tesim...ale mam mensi problem...niektore diely mi nejde stiahnut odtial odkial ich stahujem...a uz neviem odkial by som ich mala stahovat...nemate to niekto z vas prosim? nemam 4 a 5 diel a potom 8 az po posledy...tak ak by mohol niekto pomoct, budem rada
aaa vazne bude aj 5. seria? myslela som, ze ich bude len 4...je to uz velmi zamotane...a vyzera to tak, ze to nikdy neskonci a kedy by mala byt 5ka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
co ja viem, urcite si to pozriem, ale az tak velmi som na to neni nadupany, ako na dalsiu seriu LOSTu
A v stvorke bude aj LJ? .. uuj sak je chutny
viac sa tesim na heroes
V nedelu bola posledna cast tretej serie na Jojke...(23.11. 2008)
Uz som pozerala na nete aj prvu cast zo stvrtej no povedala som si ze pockam kym ju budu davat na Jojkee...Neviete nahoodou kedy sa ju chystaju vysielat na jojke ? (4.seriu)Neviem sa jej dockat
No Michael nezomre a dufam ze Ani Linc a Anii Sucre zlaty
...aj ja som tak trochu zazrata do prison breaku...prave si stahujem a sledujem diel za dielom...dnes idem pozerat 1. diel 4. serie...uz sa na to tesim...ale mam mensi problem...niektore diely mi nejde stiahnut odtial odkial ich stahujem...a uz neviem odkial by som ich mala stahovat...nemate to niekto z vas prosim? nemam 4 a 5 diel a potom 8 az po posledy...tak ak by mohol niekto pomoct, budem rada
aaa vazne bude aj 5. seria? myslela som, ze ich bude len 4...je to uz velmi zamotane...a vyzera to tak, ze to nikdy neskonci a kedy by mala byt 5ka?