chodte s tymto do prdele!! dievca je skarede, ked pijde, ked fajci, ked nadava...dievca sa ma len nalozit do porcelanu, ci co? a chlap sa moze natriet hovnom a bude pekny?! nedelte to na polhavia do riti! ci fajci zena, ci chlap, nepaci sa mi! ci pije zena, ci chlap, je JEDNO. ci nadava zena, ci chlap, je JEDNO. ach jaj!!
@athelasil Emancipovaný názor, ktorý popiera, že už od detstva tie rozdiely existujú, trebárs aj v tom, že dievčatá majú rady ružovú (viď tvoj avatar), hrajú sa s bábikami atď.
vrrr....viete rpečo nadávam? lebo odmala počúvam reči : "ani chlapci nepíšu tak škaredo ako ty" a "sin dievča musíš mať upratanú izbu" alebo "no toto dievča a tak rozpráva? však tak iba chalani!" ....
@stage preboha...dievčatá maju radi ružovú? všetky? ja ju nemám rada a v rannom detsve som od nervov povyhadzovala všetky babiky, zebrala žebrácke autíčka a nazývala som sa "Petríček"
"Aký tu máš bordel! Nehanbíš sa? A ešte k tomu dievča!"
"To ako škaredo píšeš? Ak by si bola chalan, tak ešte pochopím..."
No choďte kamsi do prdele s týmto.
A k tej ružovej. Fajn, priznávam, keď som bola krpatá, mala som ju rada. Ale iba preto, že ma od mala, keď som sa ešte nemohla brániť do nej navliekali a vsugerovávali mi, aká je to pekná farba
Obdivuhodné ako tu chcete poprieť zásadné, evidentné rozdiely medzi mužom a ženou. Poprieť nepopierateľné a zaryto o sebe presviedčať, že biela je čierna.
@lawey No krásne si to napísala, hotový skvost ženskej jemnosti!
Preto sú pre mužov ženy príťažlivé, lebo sú iné, lebo nás lákajú práve tie Vaše povahové odlišnosti, iné reakcie, iný pohľad na vec. Inak by sme boli všetci homosexuáli.
A btw, nikde netvrdím, že chalanom nadávať a hrešiť pristane. Je to možno len prirodzenejšie, lebo to pôsobí tvrdšie.
snažím sa nenadávať, ale sú chvíle, kedy to proste nejde a vulgarizmus dokonale vyjadruje všetky pocity, všetky emócie, všetko čo by som chcela vykričať - a navyše ekonomicky vyjadrené v jednom peknom slove
@stage je vela chlapov ktori namiesto upravenej babiky maju vedla seba cloveka s podobnymi postojmi a zaujmami. napriklad moj priatel na mne velmi ocenuje ze so mnou moze ist na pivo hocikedy a vravi ze so mnou chodi na pivo najradsej
Nadávať nepristane nikomu. Je to znak slabosti. Ak sa niekto nevie vyrovnať s určitou situáciou alebo javom, začne nadávať. Ak si chce muž kompenzovať komplexy z nedostatku mužnosti, začne nadávať. Ale som toho názoru, že ženy by nemali používať vulgarizmy vôbec, mužom sa to môže občas vyšmyknúť. Nezniesol by som vo svojej prítomnosti vulgárnu ženu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
od detstva? videl si 3rocneho chlapca nadavat? ja som sa hrala aj s autami
@stage preboha...dievčatá maju radi ružovú? všetky? ja ju nemám rada a v rannom detsve som od nervov povyhadzovala všetky babiky, zebrala žebrácke autíčka a nazývala som sa "Petríček"
@athelasil suhlasim, palec hore
"To ako škaredo píšeš? Ak by si bola chalan, tak ešte pochopím..."
No choďte kamsi do prdele s týmto.
A k tej ružovej. Fajn, priznávam, keď som bola krpatá, mala som ju rada. Ale iba preto, že ma od mala, keď som sa ešte nemohla brániť do nej navliekali a vsugerovávali mi, aká je to pekná farba
Obdivuhodné ako tu chcete poprieť zásadné, evidentné rozdiely medzi mužom a ženou. Poprieť nepopierateľné a zaryto o sebe presviedčať, že biela je čierna.
len ty si tu píšeš svoje, s klapkami na očiach keby hovorím že aj baby majú kokoty a sprosté hlavy tak by si mal pravdu ale tuna sa jedná o správanie
Preto sú pre mužov ženy príťažlivé, lebo sú iné, lebo nás lákajú práve tie Vaše povahové odlišnosti, iné reakcie, iný pohľad na vec. Inak by sme boli všetci homosexuáli.
A btw, nikde netvrdím, že chalanom nadávať a hrešiť pristane. Je to možno len prirodzenejšie, lebo to pôsobí tvrdšie.
táto anketa a všetky podobné su diskriminačné ,kedy si to konečne niekto uvedomí
ale - pristane chlapcom nadávať ? - myslím, že to nikomu NEPRISTANE !
Keď sa vám zmení nálada zo zlej na dobrú, tak to akože nie je nejaký vsugerovaný pocit?