vlastne kazdy.. ak ma peknu tvar a postavu aj strih vlasov tak mi nezalezi na farbe, kazda ma nieco do seba, aj ja robim svojich simsov roznovlasofarebnych a nie rovnakych
neviem, dnes som brutál chcela čiernovlasého, prvýkrát v živote som taký typ uprednostnila pred blonďavým
ale hlavne zeeeelené oči .. aj keď .. môj bývalý má krásne modré ... ale to bol jediný môj modrooký partner ... vidno, že to bola náhoda jak z telenovely
no nič a milujem hlavne dlhé kučery
ja neviem no .. to furt sa nájde výnimka v nejakom type, čo sa mi absolútne nepáči .. ale ten jeden je dzivý alebo tak ... asi som si už navykla na istý typ a ten vyhľadávam, ale mala by som s tým prestať , asi mi to prináša smolu ...
fúúúú, už nepíšem radšej nič ... ale keď už dávno som tu netrávila čas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
(aj keď doteraz boli všetci hnedovlasí
saaaamo, že to nie je prvoradé, ale tak úchylka je úchylka, čo ti poviem
ale hlavne zeeeelené oči .. aj keď .. môj bývalý má krásne modré ... ale to bol jediný môj modrooký partner ... vidno, že to bola náhoda jak z telenovely
no nič a milujem hlavne dlhé kučery
ja neviem no .. to furt sa nájde výnimka v nejakom type, čo sa mi absolútne nepáči .. ale ten jeden je dzivý alebo tak ... asi som si už navykla na istý typ a ten vyhľadávam, ale mala by som s tým prestať , asi mi to prináša smolu ...
fúúúú, už nepíšem radšej nič ... ale keď už dávno som tu netrávila čas...