Už sa vám niekedy stalo že ste zbadali osobu opačného pohlavia (vo väčšine prípadov ) a bez toho aby ste sa s ňou čo i len rozprávali ste na ňu stále mysleli? Ja sa z toho práve teraz idem zblázniť...
hm pred 2 rokmi som stretla jedného chalana, zalubila som sa donho fakt na prvy pohlad ... pol roka sme chodili spolu von ako v partii a písali sme si ... potom ale odišiel preč študovať.. už si píšeme iba raz za čas, nikdy som mu nepovedala ako sa mi strasne paci a neprestala som nanho myslet doteraz a kazdeho jedneho chalana s nim porovnavam ... dufam ze toto sa ti nestane !
No hej ale je to strašné lebo mne sa to stalo na dovolenke Sedím si na lodi so svojou rodinou okolo jedného stola a oproti mne talian v takých tých okuliaroch aké nosili v policajne akadémií... a keď si ich zložil už bol oheň na streche Iba raz som videla človeka s takými modrými očami čo doslova svietili (a nie nie som zaťažená na modré oči, o to tu vôbec nejde) ... proste kontrastovali s jeho hnedou pokožkou (talian no ) No a počas celej cesty sme po sebe pokukovali... Vidím že je tu vás viac takých, ktorým sa stalo niečo podobné, ukľudnili ste ma že nie som taký blázon aký som si myslela že som ďakujem
@janehonda No ja som to myslela skôr tak že ho ani nepoznáš a pritom ho nevieš dostať z hlavy myslím že to nie je tvoj prípad, zrejme si ho poznala keď urobil niečo, kvôli čomu naňho takto myslíš
@alisiatko No ja sa bojím že nebudem mať s kým porovnávať A keď sa mi konečne pošťastí, hádam už naňho zabudnem Ale držím palce aby ti už prestal vŕtať v hlave
@henci No ja to mám ťažšie, ako vidíš, pravdepodobne ho už v živote neuvidím... Závidím, ako ti to vyšlo Mne ostáva už len snívať a dúfať že sa spamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
inač tak ako @2