Ahojte s kamoskami zhaname privat v okoli MT, na ktory by sme nastupili v septembri. Rada by som sa spytala, na aku stranku, by som mohla napisat ziadost, alebo hocijakou inou formou, aby som nieco pozhanala, lebo s takymi vecami este nemam skusenosti.
No, v prvom rade si uvedom, ze privat je obycajny byt/dom. Nic viac. Cize, ak si chces najst privat, tak hladaj inzeraty (na webe, noviny, miestne noviny), kde chce dat niekto do prenajmu byt. Je dolezite, aby si si v inzerate pozrela, za aku cenu a co mas v tej cene. Hlavne, ci tam su zaratane aj poplatky za energie.
Ale ak nie ste aspon 3-4, tak vas to vyjde dost draho. Ale v MT su aj stredoskolske internaty. Skus si dat ziadost tam, ak uz chces davat ziadosti...
skus si pozriet dake stranky realitiek v martine, lebo vy vlastne hladate podnajom. a potom inzeraty, alebo prejst sa po centre v martine a tam sa mi zda, ze su vyvesene tabule s ponukami (zda sa mi, ze jedna je blizsko Frita)
dievcata !! nieje to hamba v tom spavat staci ked si to odtiahnete do parku jej origo priroda travicak zelena v nutri plna vybava hlavne to majte pri potoku aby ste sa mali kde kupat a aby ste mali nejaku tu vodu
dakujem zatial za navrhy ...na intraku uz prezivam druhy rok, takze rada by som sa osamostatnila od tych vsetkych sraciek. Malo by nas byt tak od 4 do 6, urcite by sme privitali nejaku priatelnu cenu. Skusim teda ten inzerat.
@stuntbiker mam pocit, ze by sme tam nemali dostatok zivotneho priestoru, ale aj tak dakujem, raz si nieco take kupim, ked budem cestovat okolo sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale ak nie ste aspon 3-4, tak vas to vyjde dost draho. Ale v MT su aj stredoskolske internaty. Skus si dat ziadost tam, ak uz chces davat ziadosti...
je to origo Rusky nezmar prezije aj hirosimu
dievcata !! nieje to hamba v tom spavat staci ked si to odtiahnete do parku jej origo priroda travicak zelena v nutri plna vybava hlavne to majte pri potoku aby ste sa mali kde kupat a aby ste mali nejaku tu vodu
..kvak..
..kvak..
@stuntbiker mam pocit, ze by sme tam nemali dostatok zivotneho priestoru, ale aj tak dakujem, raz si nieco take kupim, ked budem cestovat okolo sveta
» img132.imageshack.us/i/maringotka.jp...
@littlealien neni zac
..kvak..