Ahojte, chcela by som poradiť viac sa mi oplatí privát alebo intrák. Dostala som na výber Šd Petra Pázmaňa, ubytovňu Flatline Zavar a Jaslovské Bohunice...Ďakujem za vaše rady
šd Petra Pazmáňa je nový intrák čiže určite ten.
zavar a aj jaslovské sú mimo takže to by ťa čakalo každodenné dochádzanie do TT.
ale podľa môjho názoru by si každý mal vyskúšať rok v jaslovských. ja som tam bývala ako malé prváča a bol to nezabudnuteľný rok nó, dobre moc si ho nepamätám. tam som zažila pravý študentský život so všetkým, čo k nemu patrí
@sonik123 Intrák ťa výde lacnejšie, pretože budeš mať spolubývajúce na izbe. A privát je o niečo drahší, ale dá sa nájsť super bejvák so samostatnou izbou . Napr. ja som na dome pri Slávii v TT a platím 145€ čo je úplne super.
A ten šd Petra Pazmáňa je ďalko od pedagogickej f. TU? ...mne už stačilo dosť študentského života na jednej vš a terza mám možnosť bývania v jednom baráku za 75 tak preto si to chcem ešte pozisťovať osobne Trnavu nepoznám ani len kde je stanica
ja mám tiež podobný problém, neviem sa rozhodnúť či je lepší intrák alebo nie .. ale zas veľa ľudí mi vraví, že na intraku sa môžeš zoznámiť s novými ľuďmi, je tam iný život ako niekde na priváte
@pragnostick nabytok sa minuly rok menil. Akurat medzi akademickymi rokmi, cize som bol prvy "majitel" toho nabytku. A keby som sam, mam taky pocit ze tiez platim 42, to nie je moj problem ze tam nikoho nemaju na tej izbe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zavar a aj jaslovské sú mimo takže to by ťa čakalo každodenné dochádzanie do TT.
ale podľa môjho názoru by si každý mal vyskúšať rok v jaslovských. ja som tam bývala ako malé prváča a bol to nezabudnuteľný rok nó, dobre moc si ho nepamätám. tam som zažila pravý študentský život so všetkým, čo k nemu patrí
Je na picu ze si v trnave. Intrakov je malo, su daleko a na privatoch nehorazne ojebavaju tych studentov...