@astaroth27 intraky su tam drahsie nez privaty.. a tie intraky z druheho kola stoja za hovno a za tu cenu sa neoplatia.. navyse si z BA cize tazko dostanes normalny intrak ak vobec dostanes.. byvas prilis blizko..
ak chces mozme sa tu dat viaceri dokopy a nieco vymysliet..
@kolini ja sa mienim uchádzať o tú najhoršiu kolej - na Tvrdého, tá je vraj za 900kč/mesiac no ale to je fakt, že mám strašne chabý počet bodov za dojazdnosť.
nie zlý nápad.. ale muselo by sa nájsť niečo ultra lacné.
ja som platila za intrák skoro 2600kačiek, čo je pri dnešnom kurze viac, ako 100€. teraz si hľadáme privát a som ochotná dať najviac 2800 a bližšie do centra, lebo už len ubytko ma stálo nenormálne prachy a treba kupovať aj šalinkartu, pokiaľ bývaš odveci.
ak zháňaš privát, na zápise dostaneš učo&heslo a v ISe je samostatné fórum, ktoré sa týka ubytovania. vždy zháňajú jedného-dvoch ľudí na doplnenie bytu ak je vás viac, skús pozrieť bezrealitky.cz alebo studentreality.cz
@astaroth27 obávam sa, že skôr nie. kamarátka z palárikova dostala až na druhýkrát, máš primálo bodov za dojazdnosť. ale myslím, že ti stačí riešiť až o mesiac na aký odbor ideš?
okrem inzerátov na ISe (vývěska->inzeráty->bydlení nabízím) môžete hľadať aj na bydleni.muni.cz (prihlasujete sa tam pomocou UČO a sekundárneho hesla, ktoré si nastavíte v ISe).
poprípade, ak ste väčšia skupina, ale nájde tam i jednotlivec, odporúčam:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ides na muni?
chodíš tam aj ty?
@astaroth27 a ty uz mas privat zabezpeceny? alebo vobec byvanie
ach, tak nič, teraz pozerám že všetky ponuky sú tam dosť neaktuálne :/
ak chces mozme sa tu dat viaceri dokopy a nieco vymysliet..
nie zlý nápad.. ale muselo by sa nájsť niečo ultra lacné.
podľa teba je lepší drahší privát v blízkosti univerzity, alebo vzdialenejší a lacnejší?
ak zháňaš privát, na zápise dostaneš učo&heslo a v ISe je samostatné fórum, ktoré sa týka ubytovania. vždy zháňajú jedného-dvoch ľudí na doplnenie bytu ak je vás viac, skús pozrieť bezrealitky.cz alebo studentreality.cz
nevieš náhodou, zvyknú dostať prváci z BA internát?
na teóriu interaktívnych médií. neštuduješ náhodou niečo príbuzné, alebo dokonca práve tim?
poprípade, ak ste väčšia skupina, ale nájde tam i jednotlivec, odporúčam:
bezrealitky.cz