Sotva sme sa nastahovali do noveho podnajmu a uz nas vytopilo - potrubie... tak zachranujeme kuchynu, este aj podlaha je tam plavajuca (asi neprezije) a to som si myslela, ze len vybalime a bude. Esteze sme si to vsimli. Len teraz nic nerobime, len cakame
ked sme sa nasťahovali do domu, predošlému majiteľovi sa asi nechcelo vypustiť normálnym spôsobom radiátory a tak do nich urobil diery, ktoré si nikto nevšimol, a ked sme púšťali vodu, tak v každej izbe zacalo tiecť..fuck..
alebo aj žiarovky trebalo všade meniť. kotol, bojler..
hlavne, že ma segra dom....
v byvalom byte som mala strasne jebnutu majitelku, uplne psychicky chora zena, po odstahovani mi dokonca otvarala moju postu co mi tam este nejaku dobu chodila
a v tomto byte ma zase majitel uplne na haku, nikdy sme ho nevideli, zvonia tu exekutori a ked uz sme si mysleli ze sa budeme musiet stahovat, on proste zaplatil 4 miliony dlhy a dalej je vsetko v pohode
v prvý deň čo som došla do nového bytu tak sa nám vybrali celé dvere medzi izbou a kúpeľnou,majiteľ povedal,že tam niekoho pošle,tak som zvedavá či to teraz opravili alebo nie
stalo sa mi niečo podobné minulý týždeň som sa nasťahovala a o 2 dni začala z 1 radiatora striekať voda, akože fakt že dosť, celá izba bola zaplavená (dokonca izba s parketami), ale keď sa voda umyla, vysušilo sa to, dokonca aj parkety to zvládli, tak je to teraz v pohode.. radiator hned vymenili of course a žijeme si tu dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
alebo aj žiarovky trebalo všade meniť. kotol, bojler..
hlavne, že ma segra dom....
a v tomto byte ma zase majitel uplne na haku, nikdy sme ho nevideli, zvonia tu exekutori a ked uz sme si mysleli ze sa budeme musiet stahovat, on proste zaplatil 4 miliony dlhy a dalej je vsetko v pohode