blúdil som youtube a narazil som na prá videí, hodim ich sem... a keď som si ich prezrel, donútilo ma to zamyslieť sa nad tým, že keď som bol malý, a môj otec cestoval do zahraničia za prácou a potom prišiel domov, že to vyzeralo podobne ako na videách..A
hm skor nie ale ak by niekto z mojej rodiny alebo moj priateľ chýbal dosť dlho a to je tak u rodiny rok a u priateľa pol roka no ináč veľmi pekné videá normálne keď som pozerala aké su tie deti šťastné až ja som sa skoro rozplakala hh
@flyleaf no, to tiež je dosť nebezpečné povolanie, tak že verím že ste sa tešili
je pravda, že sú to vojaci a súhlasím s niektorými že je to predsa iné ako bežne práce, ale predsa.. život je nevyspytatelný a človek ani nevie kedy niekoho vidí posledný krát..
pridávam sem ešte jedno, možno sa vám nebude chcieť pozerať, ale je to video na spestrenie večera, a niekedy naozaj aj donúti rozmýšľať nad niektorými vecami života
priznám sa že toto video +hudba dodá super atmosféru že pocity sa zmenia až na slzy nehambím sa za to je naozaj velmi emotívne
@alienpaul no rozpraval nam všeličo, stretol sa aj z Ruskou mafiou, zo samopalmi naňho šli ale nejako sa z toho vykecal a samozrejme im musel trocha priplatiť ale že vraj im stačil aj kartón cigariet neviem ako to tam teraz chodí ale vtedy bolo Rusko dosť nebezpečné
@flyleaf môj sused chodí za nemenovanú firmu do ruska, a vravel že niekedy keď ide ďalej za hranice tak firma si objednáva ruskú políciu, ktorá ich sprevádza počas celej jazdy a dáva pozor.. Rusko je stále nebezpečné, bolo aj bude..už len niektoré videá ktoré sa vyskytujú na internete o tom nasvedčuje že sú to blázni..Aj keď ja mám z Rusmi..teda Ruskami dobre skúsenosti ale tak všade sú blázni..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ked mas vojaka tak zijes v permanentom strese ze ho mozno niekde zabiju ale ak niekto len ide za pracou prec tak to neni take podla mna
ale tak myslím že vojaci sú kapitola sama o sebe..sú radi že sa im vôbec vrátili...nedá sa to porovnávať s manažérmi a tak...aspoň pre mňa no...
je pravda, že sú to vojaci a súhlasím s niektorými že je to predsa iné ako bežne práce, ale predsa.. život je nevyspytatelný a človek ani nevie kedy niekoho vidí posledný krát..
priznám sa že toto video +hudba dodá super atmosféru že pocity sa zmenia až na slzy nehambím sa za to je naozaj velmi emotívne
cloveka mozes vidiet poslednykrat aj ked odchadza rano do skoly/prace nielen niekam na dlhsi cas