Ľudia, možno tu už táto otázka bola, ale nechodím sem často...Ako si uložiť zmeny v profile? Keď si editujem pár políčok v profile, a na konci dám uložiť zmeny, nič sa neuloží a vráti ma to na začiatok...
@gabriell123
možnosť a) :
nefunguje to, lebo sa mi zdá že tomáš má vo zvyku spraviť front-end a nejak nedokončiť back-end ktorý tomu front-endu zabezpečuje funkcionalitu
možnosť b) :
väčšina stránok na birdzi je cachovaná, čiže aj keď si zmeníš údaje, tak sa ti zobrazuje už dopredu vyrobená stránka so starými údajmi, aby sa nemuseli znova všetky ťahať z databázy, atď atď... čiže zmeny sa prejavia tak do dvoch dní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to som spravila asi 100 krát už a nič sa neuložilo...
možnosť a) :
nefunguje to, lebo sa mi zdá že tomáš má vo zvyku spraviť front-end a nejak nedokončiť back-end ktorý tomu front-endu zabezpečuje funkcionalitu
možnosť b) :
väčšina stránok na birdzi je cachovaná, čiže aj keď si zmeníš údaje, tak sa ti zobrazuje už dopredu vyrobená stránka so starými údajmi, aby sa nemuseli znova všetky ťahať z databázy, atď atď... čiže zmeny sa prejavia tak do dvoch dní.
ďakujem za odozvu, aj keď veľmi nechápem tomu, čo si napísal, v tomto sa veľmi nevyznám....
Dá sa zmeniť aj vek a krajina, či si musím založiť nový profil?