Zdravim, mam taky problem... mam velmi citlivu pokozku, hlavne, co sa tyka holenia... musim sa iba v smere rastu chlpkov (fuzov)... ale som tak trosku zaexperimentoval a tam dole som sa oholil vprotismere rastu... teraz ma to strasne svrbi a vyhadzali sa
mne sa vyhádžú vyrážky skoro po každom holení, tak sa radšej neholým a seriem na okolie :-d kúp si kvalitnú vodu po holení a balzám neviem ako ti tu v tom niekto lepšie poradí
No,ono to nie su vyrazky,ale zapalene konce chlpkov a stava sa ako sa chujovo holis, alebo mas blbe trenky a sparis sa tam dole...lepsie je fakt si kupit balzam, vydenzifikovat ( lieh ) a kvalitnu ziletku mat.
Mne sa to obcas stane,ale za den je to prec. yeeah. good luck.
no tak s tym ma problem skoro kazdy si myslim...a tie vyrazky..a svrbenie...ani nehovor...skus daky krem aby ta to nesvrbelo aj ked to malo kedy pomoze...
nooo ziletku mam myslim dobru (gilette), vodu po holeni tiez (old spice), balzam som si dal tiez... takze vysledok je, ze sa mi to sparilo... ale uz som sa poucil, ze iba v smere rastu.. len teraz tam mam vyrazky, a chcem sa ich zbavit, to sa uz asi neda, co?
heh na co vsetko tot tu sluzi ..spytaj sa oca starsieho brata..asi fuj co .. ja si myslim ze lieh peroxid vodika nieoc co ti to vysuzi a uz len cakaj ved chly dorsatju velmi rychlo .a na miestach kde je ochlpenie je koza jemnejsia na to si musi aj telo zvyknut
hadam len nepouzivas strojcek potom sa nediv ze mas vyrasky...to aj na ksichte su ked nezvyknuty ..ja ako ziletkou, len je to na dlho kua,...ale vyrasky nesu...kusok mi to vadi, to je jasne..svrbi, stipe ale to prejde...ten balzam skus, ked uz vyrasky...tak fenistil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
podla mna mas len blbuu ziletku alebo daku nekvalitnu vodu po holeni
Mne sa to obcas stane,ale za den je to prec. yeeah. good luck.
@1 ale na fotke si oholený a bez vyrazok. A ja som čakal chlapika s dlhou bradou. Co si tu fotku retušoval?
aleboo opatrrrneee aa "nezaparit" sa...to je to najhorsie...daj si dake kratasy aby si "luftoval" (vetral)
nooo ziletku mam myslim dobru (gilette), vodu po holeni tiez (old spice), balzam som si dal tiez... takze vysledok je, ze sa mi to sparilo... ale uz som sa poucil, ze iba v smere rastu.. len teraz tam mam vyrazky, a chcem sa ich zbavit, to sa uz asi neda, co?
prejsť sprchou a po brade napríklad navlhčený uterák alebo len rukou,a potom to už pôjde ľahšie