Zdravím všetkých chcel by som vás poprosiť o pomoc, malému bratovi som chcel spojazdniť Pc, ktoré už asi pol roka stálo nepoužívané bokom. Po počiatočných problémoch sa mi všetko podarilo sprevádzkovať okrem graf. karty. Mám nvidiu GF 6600 256MB od Inno3D
uz som skusal..... dokonca mam doma asi 5 rôznych windowsov a robi to pri vsetkych.... a v inom pc ide grafika v pohode vobec netusim co tomu moze byt lebo s tym pc sa nehybalo a predtym isiel bez problemov....
a monitor rozpoznal? vies niekedy ked nerozpozna monitor tak do neho nepusti len tak velke rozlisenie a kolko chce farieb
A ake boli tie pociatocne problemy???
Ovladace na zakladku mas nainstalovane???
Nemas druhu grafiku ktoru by si tam otestoval???
Skusil si iny system trebars Ubuntu????
Celkovo Asus nie je moc dobra znacka (vlastne a aj kamosov skusenosti) je mozne ze je poskodeny AGP port alebo nejako dosluzil chipset a zle preratava informacie......
monitor rozpoznal bez problemov.... na zaciatku po prvom zapnuti mi vypisal na cely monitor vsetky mozne chyby..... vsetko som naformatoval nastavil bios a instaloval win.... vsetky ostatne ovladace mam nainstalovane a idu... inu grafiku nemam k dispozicii je to AGP 8x a nepoznam nikoho kto by mal este neco take.... kartu som skusal na starom pc kde grafika vyhorela.... ubuntu som neskusal zatial len windows rozne verzie a service packy.... ja mam zase opacne skusenosti, veci od asusu mi zatial najdlhsie vydrzali problem som mal skor s MSI.... toto je uz druha MB v tom pc najprv tam bolo neco od MSI ale odisla a aj pri prvom spustani s "novou MB" som mal podobne problemy s grafikou vtedy som to dal nejakemu technikovi a on to spustil.... zial nemam ted 2000 len tak navyse....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A ake boli tie pociatocne problemy???
Ovladace na zakladku mas nainstalovane???
Nemas druhu grafiku ktoru by si tam otestoval???
Skusil si iny system trebars Ubuntu????
Celkovo Asus nie je moc dobra znacka (vlastne a aj kamosov skusenosti) je mozne ze je poskodeny AGP port alebo nejako dosluzil chipset a zle preratava informacie......