Stalo sa vam uz ze lekar vam vypise lieky lenze su pre vas prilis silne a otravy vas tym? mne ano pred rokom skoro som na to umrel a pecen som si liecil este pekne dlho potom. Pred tyzdnom urobil tuto chybu znova vypisal sice iny liek ale s tymi istymi zl
ked to inak nejde, tak to ries cez pravnika... bez váhania... toto si k pacientovi lekar nemoze dovolit... a to nie len preto, ze je to v rozpore s etikou....
a mozno aj tomu lekarovi prospeje,ak parkrat padne na hubu...
mal by si informovať o jeho praktikách. Myslím, že existuje nejaká organizácia zaoberajúca sa právami pacienta. Vyhľadaj na webe. Taktiež v tvojej zdravotnej poisťovni by ti mohli dať odpoveď na postup pri zmene lekára
@3 to nie je vôbec pravda- v zákone je to tak a aj v praxi-
prídeš k novému doktorovi a podpíšeš s ním zmluvu o tom, že ti bude poskytovať lekársku starostlivosť. Tvoj nový doktor napíše žiadanku a je už na om, či ju dá tebe alebo ju pošle on - v nej bude stáť, že žiada o tvoju lekársku dokumenáciu a ten dotyčný doktor ju musí poslať lebo by si to mohol dať na: Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou- ináč odporúčam ti hned to spraviť- a ak on je normálny tak ta pustí hned- ale ak nie- čo je väčšina doktorov tak bude mať asi po chlebe- ale ver omu, ani úrad nie je všemohúci- my máme s doktorom teiž problémy a sťažujeme sa na neho- a oni ho tam dobre poznajú a nič nerobia. Ale za pokus to stojí
Mna skoro zabili kortikoidy a prednizon, za 3 tyzdne v nemocnici som pribral 30 kil z nicoho a s nasledkami bojujem dodnes.... na toto si treba davat bacha lekari toho vedia dost aj posrat
a kludne to daj na sud .... to ako sa choval je na stratu licencie (skoda ze si si to nenahral)
@hluzar homeopatika ako take nemaju skodlivy vplyv a su prijatelnejsie pre organizmus ako antibiotika... homeopatika zerem hned ked nieco na mna leze a vdaka nim som uz nebol chory skoro pol roka
pred tym ako som objavil homeopatika mi doktorka vzdy dala ibalgin ci paralen alebo antibiotika... jej oblubena liecebna kombinacia bola ibalgin a bcomplex... idem k nej sa len dat vypisat nic viac.. zerem homeopatika boiron a vyhovuje mi ich zlozenie aj chut su sladucke
je mozne ze lieky zabiju ale ze by prave homeopatika v tom muselo nieco byt pri najmensom druh a davka
@Freedomko ja nehovorim ze zabijaju ale mojho stryka zabili tak isto na mna hydrocortizon reagoval este vacsim zhoresnim alergie a prednizon pribytkom hmotnosti..... nie som vedec takze vysvetlit ti to neviem defakto ale nemam ziadny dovod ta klamat .....
@hluzar ved oukej cela pointa mojho prispevku mala povedat hlavne to, ze clovek musi pozanat svoje telo a nie len bezhlavo davat na rady odbornikov lebo ti tiez nevedia vsetko
@hluzar Homeopatika nemajú žiadné vedľajšie účinky pretože majú minimálny obsah učinných látok a neúčinkujú na liečený problém len stimulujú vlastný obranný systém ktorý ten problém zvládne sám. Zabiť ho muselo niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A to si mu nič nepovedal? Ja by som sa asi výnimočne nasrala a neodišla, kým by tú kartu nenavalil
a mozno aj tomu lekarovi prospeje,ak parkrat padne na hubu...
prídeš k novému doktorovi a podpíšeš s ním zmluvu o tom, že ti bude poskytovať lekársku starostlivosť. Tvoj nový doktor napíše žiadanku a je už na om, či ju dá tebe alebo ju pošle on - v nej bude stáť, že žiada o tvoju lekársku dokumenáciu a ten dotyčný doktor ju musí poslať lebo by si to mohol dať na: Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou- ináč odporúčam ti hned to spraviť- a ak on je normálny tak ta pustí hned- ale ak nie- čo je väčšina doktorov tak bude mať asi po chlebe- ale ver omu, ani úrad nie je všemohúci- my máme s doktorom teiž problémy a sťažujeme sa na neho- a oni ho tam dobre poznajú a nič nerobia. Ale za pokus to stojí
Mna skoro zabili kortikoidy a prednizon, za 3 tyzdne v nemocnici som pribral 30 kil z nicoho a s nasledkami bojujem dodnes.... na toto si treba davat bacha lekari toho vedia dost aj posrat
a kludne to daj na sud .... to ako sa choval je na stratu licencie (skoda ze si si to nenahral)
pred tym ako som objavil homeopatika mi doktorka vzdy dala ibalgin ci paralen alebo antibiotika... jej oblubena liecebna kombinacia bola ibalgin a bcomplex... idem k nej sa len dat vypisat nic viac.. zerem homeopatika boiron a vyhovuje mi ich zlozenie aj chut su sladucke
je mozne ze lieky zabiju ale ze by prave homeopatika v tom muselo nieco byt pri najmensom druh a davka