neviete ktory prehliadač (v mobile) mi normálne otvorí unibovy AIS? lebo opera ani ine zname co som uz poskusala mi to nechcu otvarat. akoze prihlasim sa v pohode, ale uz ked chcem otvorit to okno na zapis predmetov tak to uz nepodporuju. a mam HTC s and
@berny Neviem, aký má Android, ale mne vo 4.1.2 vo ,,predvolenom'' Android Browsery ide aj java script a prehliadač podporuje aj vyskakovacie okná .. Po inštlácií Adobe Flash Player, dokonca aj plnehodnotný flash.
@77hanes77 ak mi povies ako zistim aky mam android tak ti rada poviem ale zrovna skusam to co si mi napisal s tym dolphinom a dat tam to desktop. tak ti poviem ci to slo.
@66janica6 No skús a potom napíš ... A verziu Androidu zistíš v nastavenia - úplne na spodku máš info (alebo niečo tomu podobné, každý výrobca to má ináč popísané) otvoríš to a tam to nájdeš
@waagbistritz69 zas ze by sa mi s tym nejak super chcelo paprat. ale nemam inu moznost, musim tam byt o osmej rano, lebo sa nedostanem na urcite predmety.
@77hanes77 ja neviem co to znamena ze vysla aktualizacia 2.2 ja som rada ze ten telefon ako tak slape, tieto tajomne veci som nikdy nemusela riesit a nemam zablokovane tie okna a mam zapnuty java script
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov