Ahojte baby, určite to poznáte že máte problémy s akné, preto by som sa chcela spýtať ako si pleť ošetrujete. Bola by som rada kebyže mi poradíte nejaký účinný a vyskúšaný set proti akné, ktorý vám pomohol: čistiaca voda, tonikum a krém. ďakujem dopredu
mne na pleť mega pomáha škorica každý deň keď sa odlíčim tak si dám na prsty mletú škoricu a spravím si s tým peeling, len to netreba robiť nikdy cez deň lebo sú z toho trochu červené fľaky... ale ja mám dosť dobrú pleť vďaka HAK toto si robím len ako prevenciu tak neviem či by ti to pomohlo
ja mám taký istý problém, neviem, či mi pomáha nejaká kozmetika, ale určite mi pomáha kozmetička, chodím k nej na čistenie pleti každé dva týždne s nejakými prestávkami. A to mi strašne pomohlo, aj pomáha určite vyskúšaj rada používam Garnier, Oriflame alebo Niveu.. no neviem ti povedať, že robia nejaké zázraky, podľa mňa sa akné musí vyčistiť z hľbky, a neviem či na to pomôže nejaká kozmetika, aspoň mne nepomohla
Ja používam kombináciu sírového mydla a Zinerytu. Oboje zoženieš v lekárni. Síce je Zineryt na predpis, ale stačí mať nejakú známu v lekárni. Sírové mydlo používam viac krát za deň ak sa dá, nielen ráno a večer.
ja mam sice ok plet, ale mala som obdobie kedy sa mi dost robili vyrazky a pomohol mi teatree oil jedine. v takej malinkej flasticke to maju v lekarni, za jednu noc sa mi to o polovicu zmiernilo stale to pouzivam, je to super aj na stipance a rany (akurat treba kremovat plet na dalsie rano po pouziti lebo dost vysusuje)
ja som toho používala dosť... od Dermacolu, Oriflame, Aknelot, Amica, hoci aké domáce recepty a tak... teraz to aj ľutujem, keďže mi to zhoršovalo pleť... teraz som si kúpila sírové mydlo a to mi pomohlo super, ale treba dať na to aj nejaký krém. taktiež je dobrá Neem Mask od Himalaya ale sú tam parabeny, tak si ju už nechcem viackrát kupovať.
Ahoj. Mne kožná poradila sa umývať mydlo, potom dat zinerit a na noc skinoren.Ale myslím teda dávam si na tvár žlto asi na cca pol až hodinu, a začalo to pomáhať.Takže pre mňa je lepšie prírodné lieky ako chémie na tvár....skús....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A okrem toho najlepší spôsob je nevšímať si to a zmieriť sa s tým. Ver mi, mám to odskúšané.