Mal som doteraz antivirus AVG free 7.5 a bol som spokojny...lenze pred nedavnom mi vyskocilo okno na obrazovke, ze bude potrebne ho vymenit za AVG free 8.0 a tato 7.5ka uz zanikne niekedy v juny...a tak ja ze si idem nainstalovat tu 8micku a na moje nemil
Ziadny nemas antivirus nemas virus lebo o nom nevies a kebyze ho mas tak sa to dozvies na vykone si myslim. Mne sa nepacil ani jeden antivir ktori bol free lebo tie kotre su free nemaju az taku velku ochranu si myslim ako tie ktore su spoplatnene alebo su len na par dni, mesiacov.
vlastne ten dáždnik je v ikonke biely, ale v červenom štvorčeku a keď je antivír vypnutý, tak je dáždnik zatvorený no krásne (jj, viem, že je to strašne dôležité
hm aj mne to u avg naskocilo... je to podla mna najlepsi free antivirus...prijebany nod je len an 30 dni...ale este ho nezrusili a dufam ze ani nezrusia...
skusim tu aviru ako sa osvedci...ale ak je moc citliva, tak to nie je moc dobre, taky problem som mal s Avastom, ze mi hlasil trojske kone, co trojske kone neboli a len som si dojebal windows, ked som ich odstranoval (lebo boli naviazane na windows suboroch)...Avastu nehodno verit...
7. stalo sa to len jeden krat a nebol to kôň už neviem čo, a hlásil to vtedy len ten a ešte jeden antivír odvtedy sa to nestalo, a ja som vcelku spokojná
Ja mám ESET už aspoň od marca free verziu na jeden mesiac (tá istá). Mala sa mi skončiť 15.6.2008 ale už 10. mi vypísalo nech si to kúpim. Som sa nasral, chcel som to odinštalovať, ale som nevedel, že ako, tak som to nechal tak. A posunulo sa mi to o mesiac dopredu. A toto sa mi už viackrát stalo.
Mal som aj AVG 7.5 aj 8.0. S oboma som bol spokojný, len som si nevedel predľžiť free verziu
mne to tez naskocilo a ja jebnuta som si to nainstalovala..ale ako na potvoru,secko islo akuraath to nefungovalo proti virusom,tak som sa veelmi "potesila" ..
uz som stiahol Aviru priamo z ich stranky a uz nemam problem s aktualizovanim...chyba mi vsak antispyware, neviete o nejakom free? Pripadne aj firewall...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a nikdy nebol problém, až na to, že raz som mala akože vírus, čo vlasne vírus nebol... no ale šak pohoda jahoda
Mal som aj AVG 7.5 aj 8.0. S oboma som bol spokojný, len som si nevedel predľžiť free verziu