Mam taky problem, ze ked si chcem editovat telku, videa a skoro vsetko, odhlasi ma a napise mi, ze to je iba pre registrovanych uzivatelov...........aj vy mate taky problem??.......neviete nejako poradit??
ludia majte strpenia vseko bude ale nieje mozne aby tomas robil 1000veci naraz mu pisem tolko ts ze uz ani na ne nestiha odpovedat
@0majlo0 by som skor povedal ze pri opravovani a zlepsovani niecoho sa vyskytla chyba inde ja sam som zistil kde som mal v cssku chybu a preco mi koli tomu neslo menit nic ine mozno je ta chyba u teba a mozno v birdzy
aj mne to robí ale len ked stlačím to prepínatko hore ale ked idem normálne cez edituj fotky alebo webku tak no problém a trošku ma trápi to pomalé naťahovanie fotiek a ked nejakú nahrám len ostane sivá obrazovka a v prehliadači vlavo dole mi napíše hotovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@0majlo0 by som skor povedal ze pri opravovani a zlepsovani niecoho sa vyskytla chyba inde ja sam som zistil kde som mal v cssku chybu a preco mi koli tomu neslo menit nic ine mozno je ta chyba u teba a mozno v birdzy