Ahoj ešte by som sa rada poradila,mám bývaleho boli sme spolu vyše roka,rozišli sme sa v mieri zostali sme stále veľmi blízkymi kamarátmi(nie s výhodami ani nič podobné) Bol to prvý vzťah kedy som bola ozaj zamilovaná a pociťovala k nemu to čo k žiadnemu
To sa stáva. Prežila si s ním krásne obdobie TVOJHO života, ktoré by ti malo do života niečo dať. Mala si ho rada a na to sa tak ľahko nezabúda. nikdy už nezabudneš na to, ako ti s ním bolo, a ani to nechci. Tento pocit je úplne prirodzený. Užívaj si života miluj ďalej. Veľa šťastia. (ps: mne sa to pri bývalom deje tiež ale ľúbim svojho chlapca a viem že som si vybrala dobre)
Tak zostali ste dobrý kamaráti a myslím, že pri každom takom dlhom vzťahu alebo pri tom koho si kedysi dosť milovala vždy niečo v srdci zostane.
Musíš sa s tým jednoducho zmieriť a ísť ďalej a nedávať šancu bývalému aj keď ho máš rada a potom to po čase prejde. @12
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
asi to nebude až take vážne aby sme ti museli pomôcť MY
kde? snažím sa ju nájsť ale nevidím ju tam a mám zo seba zlý pocit teraz ://
ja som hľadal hrubky
aj mňa to prešlo
Musíš sa s tým jednoducho zmieriť a ísť ďalej a nedávať šancu bývalému aj keď ho máš rada a potom to po čase prejde.
@12