Inšpirovalo ma forum s rovnakým názvom a tak chcem poznať názory múdrych hláv birdzu...
V auguste 2013 som sa rozišiel s priateľkou... bol to krátky vzťah, ak sa to tak vôbec dá nazvať. To je jedno. Do dnes mi vyvoláva a vypisuje doslova slohy!!!
Keďž
@sumivybanan@kajs nechcem zmeniť číslo, aj keď nová sim stojí len 2,50 € aj tak ma vyjde draho oboznámenie všetkých mojich kontaktov s novým číslom :/ nie je to len rodina a priatelia ale aj ludia s ktorými mám pracovné vzťahy.
presmeruj ich čísla
alebo s ňou to trochu vydrž, raz ju to prejde
a tomu chlapcovi povedz na rovinu, že nie je vhodné aby volal v daných hodinách, resp. by nemusel vôbec, ak nejde o nič vážne
@patricino po fľaši vodky a zúfalstva zo samoty áno
...nie ako, ja nezakladám veľmi na vzhľade, aj keď ten rozhoduje vo veľkej miere. nemala byť láskou do konca života ale toto som nečakal
ak si fakt zvedavý: » pokec.azet.sk/cicuska-001/?i9...
@bcmuro od augusta? ...ona akoze ma take dvoj tyzdnove obdobie ze otravuje, potom 2-3 tyzdne nic, niekedy aj mesiac a potom znova. mysli si, ze zmaknem a ze jej dam sancu alebo co
Kazdy lepsi mobil ma funkciu blokovania cisla, mne napr zobrazi len neprijaty hovor od cloveka ktoreho mam zablokovaneho cize ma uz neobtazuju nechcene telefonaty
@glamorous ja nechcem ani aby sa mi zobrazovali od takych ludi neprijate hovory... ak viem ze mi ma volat niekto ale nemozem to dvihnut lebo som na porade alebo podobne a vidim potom ze mi blika neprijaty hovor a zistim ze volala zas ONA alebo ON, tak ma to vie vytocit! >
tak v tom prípade kašli na tu moju radu a pokusme sa zablokovať nejako tie čísla
čo to máš za fón, keď nemáš ani jeden z vyššie menovaných?
starú nokiu so symbianom?
a jaky mas problem? dvihni a pusti im nejaky neprijemny zvuk popripade dvihni a nereaguj abo daco take... ja myslim ze ich to casom prejde minat love na telefon a cas
@lacike90 veď choď do nastavení, tam by mali byť nastavenia hovorov a nastavenie presmerovania, tam by sa malo dať že presmeruješ len jedno číslo... A presmeruj ho na niečo čo neexistuje.
@lacike90 pokiaľ máš Orange, tak ti vedia zablokovať dané čísla. Ja som si dával tiež dávnejšie zablokovať jedno číslo, vypísala so mnou jedna milá slečna formulár, ako dôvod som udal porušovanie osobnej slobody a nátlak s vyhrážkami ajhľa hneď to šlo.
@lacike90 jeblo by ma..každopádne to dievča stručne poriešiš, keď mu ukážeš toto fórum a povieš jej, že je to o nej (čo viac ako pravdu môže chcieť?!)
a tomu chalanovi surovo nadaj, ja to takto riešim tiež, tiež mám otravné telefonáty, mám v mobile eseťák a ten mi blokuje prichádzajúce hovory... ehm, tak, že síce prichádazajú, ale samo ten hovor zruší....... a smsky mi ani nedoručí, čiže mám o problém menej... ja som za, že treba ísť na ľudí milo, ale keď to nefunguje, zmením taktiku
Zablokovat hovory sa daju aj bez operatora. V telefone to cislo presmeruj na odkazovu schranku alebo co -.-
Mi to pripada ze len tak si zalozil forum a je ti to jedno lebo ludia ti tu radia a ty sa len vyhovaras
ja som na starom samsungu zablokovala číslo bez problémov. a ani mi nič neukazovalo. tam bola taká zložka, kam sa tie zmeškané hovory a smsky ukladali, ale mňa to žiadno neobťažovalo, lebo som o tom nemala žiadne notifikácie.
@lacike90
Možnosti:
1. Buď sa k nej vráť
2. Alebo ju daj do black call listu
tuto možnosť ponúka väčšina antivírusov na ANDROID ale je na to aj špeciálna aplikácia - ktorá slúži len na to - CALL BLOCKER: » play.google.com/store/apps/deta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
alebo s ňou to trochu vydrž, raz ju to prejde
a tomu chlapcovi povedz na rovinu, že nie je vhodné aby volal v daných hodinách, resp. by nemusel vôbec, ak nejde o nič vážne
...nie ako, ja nezakladám veľmi na vzhľade, aj keď ten rozhoduje vo veľkej miere. nemala byť láskou do konca života ale toto som nečakal
ak si fakt zvedavý:
» pokec.azet.sk/cicuska-001/?i9...
» goo.gl/6awFSs...
vybavené !
čo to máš za fón, keď nemáš ani jeden z vyššie menovaných?
starú nokiu so symbianom?
a tomu chalanovi surovo nadaj, ja to takto riešim tiež, tiež mám otravné telefonáty, mám v mobile eseťák a ten mi blokuje prichádzajúce hovory... ehm, tak, že síce prichádazajú, ale samo ten hovor zruší....... a smsky mi ani nedoručí, čiže mám o problém menej... ja som za, že treba ísť na ľudí milo, ale keď to nefunguje, zmením taktiku
Mi to pripada ze len tak si zalozil forum a je ti to jedno lebo ludia ti tu radia a ty sa len vyhovaras
» www.mobilmania.cz/symbian-s60-nen...
Možnosti:
1. Buď sa k nej vráť
2. Alebo ju daj do black call listu
tuto možnosť ponúka väčšina antivírusov na ANDROID ale je na to aj špeciálna aplikácia - ktorá slúži len na to - CALL BLOCKER:
» play.google.com/store/apps/deta...