Kúpila som Kindle cez Amazon ako darček. Problém je, že teraz keď si chcem kúpiť nejakú knížku, tak mi tam ukazuje, že kam ju môžem poslať, takže mi dáva na výber môj Kindle 1 a Kindle 2, to sa automaticky zapísal pod Amazon ten druhý nový Kindle? :/
@wewo tak pre mňa je to problém s darčekom, ak tam bude svietiť moje meno po zapnutí @vlcica1989 ja si to práve nepamatam ako som to pred rokom nastavovala viem, ze som si musela vytvorit ten mail @kindle.com , ale zvysok si moc nepamatam nejaky automaticky mail pre ten novy amazon mi vygenerovali a mam ho v nastaveniach, ale vyzera ze to ide zmenit.
No šak nejako to asi pôjde, veď predsa koľko ľudí kupuje z druhej ruky Kindle nie? tak aj oni to musia nejako vyriešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
@vlcica1989 ja si to práve nepamatam ako som to pred rokom nastavovala viem, ze som si musela vytvorit ten mail @kindle.com , ale zvysok si moc nepamatam nejaky automaticky mail pre ten novy amazon mi vygenerovali a mam ho v nastaveniach, ale vyzera ze to ide zmenit.
No šak nejako to asi pôjde, veď predsa koľko ľudí kupuje z druhej ruky Kindle nie? tak aj oni to musia nejako vyriešiť