Mám taký problém s notebookom , konktrétne s deamonom. Ked ho chcem zapnúť tak sa chvílu načítava a potom sa nič nestane.Škúšal som ho odinštalovať ale tam mi písalo ,že mám ukončiť proces s deamonom pritom som všetky tie jednotky ( :G,:H...) odpojil t
dačo podobné mi robilo na starom kompe s tím vypínaním, tiež sa mu niečo s procesmi na pozadí nepáčilo a nechcelo sa mi s tím ani kus zabávať tak jednoducho reinstall system a je po probleme
Ale ak hovoríš, že ani po spustení DTLite.exe nemáš ani tray ikonu programu, ani sa nenachádza v správcovi, tak si to znovu skús úplne reinštalovať, reštartovať PC (!) a znovu nainštalovať, znovu reštart PC a spustiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A čo sa týka vypínania - skús CTRL + ALT +DELETE a surovo skús vypnúť DTLite.exe a potom vypnúť PC.
Inak spomalenie bude asi v ovládači vytvorenom Daemonom...
prepáč to som písal na mobile to si tam mení slová jakosi
práveže ked dám správcu úloh tak tam deamon vobec neni a neviem čo je ten Tray a nevieš prečo sa mi ten deamon ani nespustí?
» imageshack.us/photo/my-images...
Ale ak hovoríš, že ani po spustení DTLite.exe nemáš ani tray ikonu programu, ani sa nenachádza v správcovi, tak si to znovu skús úplne reinštalovať, reštartovať PC (!) a znovu nainštalovať, znovu reštart PC a spustiť...
Keď ani to nepomôže, stiahni si MagicDisc