Ahojte. Moj problem nastal po restarte systemu. .... rozlisenie mi padlo na 800x600 a s efektmi sa nedalo v podstate nic robit. Potom s rozlisenim som spravil poriadky cez et/X11/xorg.conf teraz je uz rozlisenie nromalne 1280x1024 (vlastne tam ten problem
jaj, ja mam problem ze mi furt samo od seba restartuje pocitac...sa mi taka modra obrazovecka s bielyma pismenkami otvori a tam ze windows musi byt shut down aby sa predislo damage jaaaaj, a tak ma to sere :-\
@dhampir no diky moc, no ... vsetko co tam bolo som aj spravil a zasa pri starte jebs .... a zasa hlaska na obrazovke pred prihlasenim .... grafic card ci co to tam pisalo .... toto mi nikdy nehlasilo .... iba od v tedy ako som musel surne odinstalovat linux. do riti tam. :/
@kasko sak naprv citam a potom robim ne? dufam ze to nebolo jedine forum co si pozeral... a este jedna vec... nenapisal si aku mas graficku kartu...a ja nemam doma krystalovu gulu aby som si to zistil...cize moznoo si nainstaloval zly ovladac?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
» ubuntuforums.org/showthread.php?...