Ahojte stala sa mi taká vec jednej kamarátke som dávala link na jednu stránku a mám dočastné blokovanie. Môžem sa prihlásiť ale nemôžem písať žiadne správy. Vypísalo mi že som dočastne bloknutá takže ktovie kedy ma znovu odblokujú. Máte s týmto nejakú skú
noo tak to je pravda ja som napr mala zlý čas na notebooku aj rok všetko a tiež mi vyhodilo že mi to vypršalo ale jak som si to opravila tak to zrazu išlo a teda ja používam google chrome a je dobrý
@mia246 skôr vypršala platnosť bezpečnostného certifikátu, to ani tak nesúvisí s facebookom (@zuzulina čiže nie, o nick neprišla, len jej prehliadač nedovolí FB otvoriť, lebo si myslí že je to nejaká podvodná stránka). to sa dá obísť, mala by si mať možnosť kliknúť niekde v tom ozname na "Pridať výnimku", alebo niečo také.
@midnight mm ja tam mám niečo že aj tak pokračovať či čo tak to dám a zapne mi síce FB ale len ako písmenká ..nevviem či chápeš ..proste bez obrázkov len také čudné a nedá sa s tým pohnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
alebo nie to odvolávam nech žije ale len nech facebook nie je tak prijebaný kokot! Nech je ako toto...