No mám taký problém, išla som si dať vydať fotky...dala som ich na USB išla do obchodu tam som to v počítači otvorila aby vedeli ktoré a tie fotky tam proste neboli.
Ono je to pravdepodobne tým, že všetky boli upravované v Picasse.
@ihatewhitechocolatte ved otvor si tie upravene v picasse. sice som ten program nikdy nevidela, ale ono 100% je tam niekde "save as" a potom len vyber jpg, jpeg
Ja ti poviem prečo tam tie fotky neboli. PRETOŽE USB sa s PC odpája tak že dole na lište musíš kliknúť na bezpečne odobrať zariadenie. V linuxe je to podobné. Keby si to spravila fotky tam máš
@veronica55 toto je nehorázna kravina ja keby mám furt nosiť originály tak nemám ani jednu fotku vytlačenú
@ihatewhitechocolatte treba to len uložiť, a vo formáte ktorý ten počítač zožerie... Tuším jpg, alebo jpeg a niečo podobné... Ja keď som bol dokonca ma zobrali dozadu k normálnemu PC a tam vo photoshope prehodila formát aby sa to dalo...
@filus nemusíš ale mal by si aby sa to nestalo. Aj ja koľkokrát len tak vytrhnem USB z NB/PC a dáta ostanú ale parkrát sa mi to stalo že data tam neboli. Diskutoval som o tom s väčšími odborníkmi ako sú tu a hovorili mi že 99,9 % zato môže to že zariadenie nedáš bezpečne odobrať !!!
Mám svoje skúsenosti a nikto na birdz ma nepresvedčí že nemám pravdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
skôr asi treba ukladať v správnom formáte. telce.
inak to bude asi @2
... no lenže ja som totálny antitalent na hentie veci, takže absolútne netuším teraz ako to mám ukladať..
a dá sa niečo urobiť aj s tými upravenými fotkami už?
@ihatewhitechocolatte treba to len uložiť, a vo formáte ktorý ten počítač zožerie... Tuším jpg, alebo jpeg a niečo podobné... Ja keď som bol dokonca ma zobrali dozadu k normálnemu PC a tam vo photoshope prehodila formát aby sa to dalo...
@mcvpn prenasleduješ ma ?
Mám svoje skúsenosti a nikto na birdz ma nepresvedčí že nemám pravdu