mozte mi niekto poradit please....mam taky problem - ked zapnem hocijaku hru, po niekolkych sekundach hrania naskoci na monitore cierny obraz a pocitac prestane reagovat...... neviem ci je to v grafickej karte pretoze ta sa mi zda v poriadku /bola predned
Myslim si, ze keby bola "chyba" v grafike tak by ti neslo skoro nic. Ale to je len moj osobny nazor. Bud je zle nastavena pravdepodobne ale ta hra ma vysie naroky. Robilo to aj mne. Ale ja mam grafiku zdielanu na zakladnej doske ....
V grafike by nemal byt problem. Ale nehral si sa s taktom procesora? Podobna chyba sa mi vyskytla, ked som pretaktoval procesor a pamatovu zbernicu a pri plnom zatazeni nestihalo chladenie. Tiez ak si daval novu grafiku a mas poddimenzvany zdroj, moze grafika(+dvd+procesor+...) pytat pri plnom vykone viac prudu a poklesne napatie. To moze mat za nasledok zatuhnutie.
Aktualizacia ovladacov a directov je sice pre vykon pocitaca dolezita, ale nepredpokladam, ze vyriesi dany problem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Aktualizacia ovladacov a directov je sice pre vykon pocitaca dolezita, ale nepredpokladam, ze vyriesi dany problem.