Ahojte mam taky problem neviem sa pripojit cez stolovy pocitac k internetu po preinstalacii windowsu .. neukazuje mi tie monitory v pravom dolnom rohu .. uz vobec neviem co s tym na zakaznickej linke mi ku tomu nic nnepovedali pretoze internet funguje ale
Aky mas Windows? aky mas router? akeho mas poskytovatela internetu (a zaroven aku sluzbu od neho mas)? K routeru sa pripajas cez wifi, alebo kablom?
Ako ti to "nejde"? Vyhadzuje to chybu pri pripojeni k routeru, alebo to pripoji a pise nejaku chybu nasledne? Alebo ta to pripoji, ziadne chyby (ani dole na liste) to nevypisuje, ale proste ti nejde internet?
Alebo nevies najst siet vytvorenu routrom? (S tym, ze ine siete vidis)
Alebo sa nedostanes ani do nastaveni, kde by si mohla vyhladavat siete?
Mas notebook / desktop? Nemas hardwarovo vypnute wifi?
Na takyto prispevok sa neda odpovedat kym to nenapises nejak podrobnejsie.
nainstaluj si ovladac na ethernet, bez toho to nepojde, malo by to byt na cd od maticnej dosky, ak nemas, tak podla typu dosky na stranke vyrobcu dosky.
@ao .. mam net od tcomu a router je vigor2700stg ....pripajam sa kablom je to pripojene na stolovom pocitaci a teraz som pripojena na wifi cez router internet mi ide .. som na telefone ...nemam tie “miesta v sieti “ sa mi zda ze sa to tak vola v pravom dolnom rohu ...po odpojeni a pripojeni kabla mi nic nevyskocilo nereaguje ... mam win xp
klikn ľavým na tento počítač, vlastnosti. ta nájdi správca zariadení (asi v systéme, neopamätám ako to je u XP už)
pozri sieťové adaptery či tam vôbec máš nejaký, ak áno skús dať vyhľadať driver, prípadne tam zistíš názov a driver nájdeš na nete
ak by si trochu viac dumal, že XP končí podpora čoskoro, predtým než si ho dal, tak by si tento problém nemal s iným novším windowsom
s tým, že ti nepôjde nesúhlasím, viac menej záleži či tam máš aspoň 1GB Ram aby to bežalo, ale to v podstate ti treba aj u XP, ak nechceš prísť o nervy
k tomu driveru, skús jeden z programov: Slimdrivers, Unknown Device Identifier
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ako ti to "nejde"? Vyhadzuje to chybu pri pripojeni k routeru, alebo to pripoji a pise nejaku chybu nasledne? Alebo ta to pripoji, ziadne chyby (ani dole na liste) to nevypisuje, ale proste ti nejde internet?
Alebo nevies najst siet vytvorenu routrom? (S tym, ze ine siete vidis)
Alebo sa nedostanes ani do nastaveni, kde by si mohla vyhladavat siete?
Mas notebook / desktop? Nemas hardwarovo vypnute wifi?
Na takyto prispevok sa neda odpovedat kym to nenapises nejak podrobnejsie.
buď ti chýba ovládač k seťovej karte alebo nemáš povolenú sieťovú kartu
Nie je to take modrobiele cd alebo zelene?
klikn ľavým na tento počítač, vlastnosti. ta nájdi správca zariadení (asi v systéme, neopamätám ako to je u XP už)
pozri sieťové adaptery či tam vôbec máš nejaký, ak áno skús dať vyhľadať driver, prípadne tam zistíš názov a driver nájdeš na nete
ak by si trochu viac dumal, že XP končí podpora čoskoro, predtým než si ho dal, tak by si tento problém nemal s iným novším windowsom
s tým, že ti nepôjde nesúhlasím, viac menej záleži či tam máš aspoň 1GB Ram aby to bežalo, ale to v podstate ti treba aj u XP, ak nechceš prísť o nervy
k tomu driveru, skús jeden z programov: Slimdrivers, Unknown Device Identifier
cez ne ti musí nájsť potrebný driver