Zdravím.
Mám nový ntb na ktorom je windows 8 a mam problém že mi neustále padá pripojenie na internet. Ked som mal win. 7 tak to šlapalo v poriadku ale tu to vypadáva. Vždy musim internet znovu zapnúť a vypnúť. Najviac ma to sere ked hrám nejakú online hr
To je problém vyriešiť to keď máš pri kompe odborníka , takto cez fórum ti asi fakt nikto neporadí . Proste zavolaj nejakého IT technika nech sa na to pozrie u teba doma .
BTW ja mám neustále problém s internetom , už tu bolo asi 5 rôznych ľudí a aj tak je to dojebané Proste to sú tie záhady medzi nebom a zemou .Raz to fachá a potom nie .
Neviem ale myslim ze je to asik routerom alebo len malickostov ako je kabel poskusaj ale na vindovs 8 ti dolu v pravom rohu naskoci ze mas problem ....moze to byt rozne a das skontrolovat alebo opravit a tam ti napise kde je chyba
@tom111 prípadne v Power Managemente máš niečo blbo nastavené, že to vypína sieťovú kartu aby to šetrilo elektrinou lebo si to myslí že ju to nepoužíva.
@inversi ..."myslí si" je personifikácia enkapsulujúca stromovú štruktúru potenciálnych silno racionálnych a matematických príčin, čiže tvoje pobavenie je síce milé a pochopiteľné, ale pre istotu upozorňujem že možno nie tak úplne správne
súhlasím s @3 možno tam je ovládač, ktorý ti nahodil windows sám, preto by sa pozrel na stránku výrobcu notbooku, každý má svoju podporu a pre daný typ ntb pozrel ovládač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
BTW ja mám neustále problém s internetom , už tu bolo asi 5 rôznych ľudí a aj tak je to dojebané Proste to sú tie záhady medzi nebom a zemou .Raz to fachá a potom nie .
...mal windows 7, všetko v poriadku. nainštaloval windows 8 a zrazu padá.
...tak to asi routrom ani káblom nebude
asi máš nesprávne ovládače sieťovej karty, zisti aký je to typ a nájdi a stiahni si špeciálne konkrétne ovládače pre windows 8