Kúpil som si ipod touch 4 (ios 5.1) a vyskytol sa problém s aplikáciami. Niekoľkokrát do týždňa sa stane, že po spustení nejakej app (facebook, tumblr, remote, adobe reader..) sa hneď po zapnutí táto app vypne. Nepomáha vypnutie/zapnutie ani restart, len
Niesom hejter, mam rad apple a mam iPod ale tak nič nieje bezchybne ..
A aj mne sa niekedy stane že mi padne nejaka aplikacia, len to nevnimam nejak či sa to deje často či nie. A 5.1 mam len 2-3 dni takže zatiaľ myslim že nič take sa mi nestalo
@najivna ak ho mas v zaruke, odnes ho do predajne, v ktorej si kupila, pripadne posli do applom autorizovaneho servisneho centra. Na Slovensku je ich tusim viac, ale ten taky najsolidnejsi je v Bratislave.
@fine123 Ono to zavisi aj od aplikacie. Fb je taky shit, ze co pocuvam ludi, pada dost hojne a dost velkej vacsine. Mne pada rovnako ako na iphone, tak i na ipade a znamym tiez. Remote mi napriklad nepadol ani raz, adobe reader nepouzivam cize neviem a tumblr tiez nie. Cize moze to byt zapricinene aplikaciou, moze byt chybny ipod, moze byt chyba v tom, ze mas miliardu veci v multitaskingu alebo aj v samotnom ios. Skus si kuknut priamo apple support forum alebo sprav tvrdy restart.
Ja sa priklanam skor k aplikaciam. Pretoze ak s ostatnymi problem nemas a padaju ti len tie, potom je chyba v nich.
@najivna Tak ho mozes poslat do centra ale budes musiet pocitat s vyssimi nakladmi alebo najst nejakeho ujka, co sa tomu venuje a ten ti to opravi lacnejsie. Kamaratovi jeden taky ujcik poskladal z dvoch iphonov jeden cize nejaky "dr. mobil" co sa do toho rozumie, by ti mal vediet pomoct
@najivna Neviem. Chyba moze byt hocikde. Skus sa opytat niekde inde, ipod som nemal nikdy a problemy s baterkou uz toboz nie, cize... Jedine sa niekde u kompetentnych opytat.
Ja mám iPhone už asi 5 rokov... pravdaže nie jeden A momentálne som dostala štvorku, tam sa mi to ešte nestalo. Ale na starších áno... no skôr nejaké hry, pri kt. sa mi to stávalo skoro stále a tie som jednoducho vymazala, stretla som sa možno s 3-ma takými. No a na skype a fb sa mi to občas stáva keď naklikám ničo milión krát Reštartuj keď tak
@riki137 Tak kazdy ios device ma lithium baterie a tie funguju tak, ze ak je pristroj nabity na 100% a ty ho dalej pouzivas, bateria ostava tak a vykon ide ciste zo zasuvky. Mozes tak kludne nechat napriklad ipad v zasuvke, 3 hodinky si zahrat hru a energia sa berie len z elektriky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale vymazal som ho znovu nainštaloval a od vtedy v pohode.
A to sa mi stalo len raz. Ináč všetko v pohode.
Ak sa to znovu opakuje tak fakt skús reklamáciu.
Niesom hejter, mam rad apple a mam iPod ale tak nič nieje bezchybne ..
A aj mne sa niekedy stane že mi padne nejaka aplikacia, len to nevnimam nejak či sa to deje často či nie. A 5.1 mam len 2-3 dni takže zatiaľ myslim že nič take sa mi nestalo
ked mam dosraty ipod tak ho mam zaniest do predajne ci je na to daky specialny servis ci co s nim mam kurva robit?
a co ja viem kolko to ma zaruku 4 roky ide mat za par mesiacov ale baterka akosi uz presiahla dochodkovy vek
Ja sa priklanam skor k aplikaciam. Pretoze ak s ostatnymi problem nemas a padaju ti len tie, potom je chyba v nich.
nevyjde ma lacnejsie novy?
5.1 si instaloval cez itunes, alebo over the air?
Mne niečo podobné robilo keď som si updatol systém na tablete (Android), ale stačil iba jeden reinstall a všetko šlo, divné.
@najivna nemala si ho prilis dlho na nabijacke?
@fine123 z mojej vlastnej skusenosti ti alza uzna reklamaciu aj najvacsej voloviny.