Ahojte.. v siedmych sa moji rodičia rozviedli a od vtedy sme sa s nikým ja a moja babka nestíkali, neprímali návštevy, nechodili na ne ani nič podobné... žila som v 1izbovom byte 9 rokov s maminou, bola to chyba, keďže teraz bývam u jej brata rodiny čiže
si len citliva a hanbliva. skus si predstavit ostatnych ako stromy. je to psychologicka barlicka pre ludi ktori moc nemusia prostredie plnych cudzich ludi pred ktorymi sa musia verejne predstavovat. a pomaly na sebe pracuj. casom to pride neboj : -) si este mlada kvetinka tak sa s tym tak nestvi
podľa mňa nie je to nikoho chyba. pochopiteľne si utiahnutá a zakriknutá pokiaľ si to ty, čo raz som tu čítal v nejakom fóre, že nemáš ani rodičov. máš život, ktorý bol by na koňa veľa, ale skús ešte zabojovať a ukázať všetkým neprajníkom, že sa nebojíš. hlavne nebáť sa a smelo hovoriť. nevadí, že občas niečo povieš nesprávne, čo okolie nepochopí. základom je prekonať strach, uvoľniť sa a nájsť si správnu partiu, ktorá ťa bude ochotná pochopiť taká akosi. na záver hlavu hore a hurá do toho...
hlavne byť sama sebou, tiež to niekedy zažívam, že mám blok, ale inak sme fajn kamoši....určite medzi nimi sa nájde nejaká baba, ktorá má pochopenie pre teba. j a každý ja istým spôsobom divný, takže hore hlavu
urcite nie si divna ..a po tom co si zazila je prirodzene ze si nervozna, ale myslim ze to prejde, ked budes chodit medzi ludi a najdes si fajn kamosov. ja som mala podobny problem (citila som sa nesmelo), ked som zacala chodit na VS a teraz je to uz v pohode ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov