Takze ahoj , chcel by som sa spytat co mam robit ak som uplne neschopny v komunikacii s ostatnymi ludmi alebo taktiez v zoznamovani no ja vlastne neviem co mam robit lebo ked sa s dakym rozpravam tak som nervozny a len myslim nato ako od dotycnej osoby
Menej trčať na facebooku a viac spoznávať ľudí.. Ja to síce tiež mám podobne ako ty, idem akurát na bilingvál, ale myslím si, že nebudem mať problém sa zoznámiť s novými spolužiakmi..
@2 , @3
Ale inak nevidím v tom taký problém, našťastie sú okolo vždy ešte ľudia, ktorí komunikovať vedia a ak budú chcieť, oslovia ťa sami a prelomia s tebou ľady...
boze riesis somariny....ked sa naucis komunikovat s ludmi, i tak zistis, ze vacsina z nich su narcisticki sociopati tak na co ti je dobre spoznavat ludi?
Neboj sa...musis mat dosť odvahy a vzdať sa toho co nechceš...život je tak krásny a nevyspytateľný...vies koľko ľudí ešte do tvojho života príde a odijde? To je život bohužiaľ...neboj uvidis prídeš do triedy niekde si sadnes a vedľa teba zrazu niekto bude a ta komunikácia príde sama od seba...ten niekto začne tiež s niekym komunikovať a zoznámi ta s ďalším človekom...neboj bude to fajn len si ver
ja sas ludmi tiez neviem rozpravat,ale umna je to tym ze ma vacsinou nezaujimaju temy a zivotny styl ktoremu sa venuju tak som ticho,ja nasilu konverzacie nevediem tak ti neviem ani poradit
ale akovzdy radim,skus situacne...rozpravato hocicom co sa deje a mozes sa aj pytat ako to berie dotycny a podobne..azacal by som vzdy asi ,,ahoj ja som miso, odkial si?,,
Neznalost = strach
Davnejsie som cital
Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí - Dale Carnegie » www.martinus.sk/?uItem=124162...
a Štyri dohody - Praktický sprievodca k osobnej slobode - » www.martinus.sk/?uItem=129944...
Mali by pomoct.
Asi najlepsi sposob ako zdolat strach je studium, ale nie skolske. Nieco ta urcite zaujima, takze si hladaj komunitu podobnych nadsencov a budes vediet s nimi mat o com komunikovat. Dalsia vec je, ze kazdi vie nieco ine a ked stretnem novu osobu snazim sa ju spoznat v com je najlepsia, ina ako ostatny.
Som to čo ty tiež ma trápia také blbosti ako sa ku komu pridám aj keď viem že budem sa snažiť povedať im niečo nasilu aby somnou kecali no pritom pri nich budem nekľudný. Keď že ideš do školy tak si sadni do lavice ako prvý pre neho to bude trápnejšie a tak bude rád ak mu hneď dovolíš si k tebe sadnúť akoby si sa ty mal pchať k niekomu ptm keď si sadneš alebo on k tebe tak mu hneď podaj ruku a povec mu svoje meno on povie svoje povieš mu teší ma skade si ? on ti povie tiež skade a čo ja viem povec mu že dufaš že budete spolu vychádzať ja nevm no nerieš čo príde príde prežiješ ja som sa bál toho istého U mňa je to zlé len z babami ako nadviazať kontakt a to mám už 18preč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
treba chodiť medzi ludí, nič iné
Ale inak nevidím v tom taký problém, našťastie sú okolo vždy ešte ľudia, ktorí komunikovať vedia a ak budú chcieť, oslovia ťa sami a prelomia s tebou ľady...
@4
ale akovzdy radim,skus situacne...rozpravato hocicom co sa deje a mozes sa aj pytat ako to berie dotycny a podobne..azacal by som vzdy asi ,,ahoj ja som miso, odkial si?,,
Davnejsie som cital
Ako si získavať priateľov a pôsobiť na ľudí - Dale Carnegie » www.martinus.sk/?uItem=124162...
a Štyri dohody - Praktický sprievodca k osobnej slobode - » www.martinus.sk/?uItem=129944...
Mali by pomoct.
Asi najlepsi sposob ako zdolat strach je studium, ale nie skolske. Nieco ta urcite zaujima, takze si hladaj komunitu podobnych nadsencov a budes vediet s nimi mat o com komunikovat. Dalsia vec je, ze kazdi vie nieco ine a ked stretnem novu osobu snazim sa ju spoznat v com je najlepsia, ina ako ostatny.