Mam problem s mojim laptopom Dell 1300. Ked ho zapnem a nabehne system, objavy sa hlaska " There is insufficient memory to run this program. Please close any Windows programs and try again ". Co by som mal urobit aby system bezal normalne?
no nie som expert na laptopy ale vyzera to asi na problem s ramkou alebo mozno s procesorom...ale skor ta ramka...nabehni do biosu a napis sem tvoju konfiguraciu
8. Nemusi ti to nikto zakazovat, ako inteligentny clovek by si mal pochopit ze je dost odveci ked napises na otazku odpoved ze nevies...to maju vsetci v riti ci ty vies ci nie...zacinam byt aprehenzivny tak koncim...
tak ak chces silou mocou zachovat disk ako je,tak skus prebehnut antivirom,spybotom a ad-aware,mne to pripada ako na nejaky cerv alebo zle odinstalovany soft,aj ked je fakt,ze to moze byt aj hw chyba a tam to moze byt od ramky cez dosku az po napajanie,kedze sa jedna o notebook,to uz potom odniest do servisu,pri notebookoch by som sa do toho nesprtal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a mas malo pamete...