Ahojte, kúpila som si tieto lodičky (krásne, že? Ale mám problém, ktorí spočíva asi v tom, že mám úzke prsty (alebo čo) a tak po dlhšom nosení mi z toho výrezu vykúkajú tri prsty a
@n0win0u roziahli sa a navyše mne sa to stane asi až po nejakej polhodine chodenia, v obchode som tolko nechodila. A reakcia pre hejterov: Som športový typ ale každé dievča by malo dospieť a kúpiť si aspoň jedny topánky na opätku. Minimálne do divadla sa vám hodia
@lather keby si ich odniesla vymenit za mensie cislo, asi by to uz bolo prilis male, ze? lebo mna napada jedine take riesenie..alebo este vata do topanky, ako pri papuciach v skolke
v dm-ke som kupovala za pár €čiek, viacmenej kvôli pohodlnejšiemu chodeniu, ale nalepujú sa, a nemajú hladký povrch, čiže by mohli byť aj kúsok protišmykové. prípadne sa skús na niečo vyslovene protišmykové opýtať v obchode s topánkami. v deichmane majú plnú riť rôznych doplnkov.
ale možno už len "objem" samotnej tej vložky ti pomôže.
@10 to, že sa mi tieto nepáčia, neznamená, že nemám/nenosím žiadne topánky na akomkoľvek podpätku. I keď tie moje majú podpätok kus nižší, čím mi zaručujú ľahkú eleganciu i pohodlie pri celodennom chodení zároveň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
bo tak ci onak ako solve vidim predaj ?
ja také nemám rada, lebo na jednej nohe mi trčí o kúsok prstu viac ako na druhej, nie je to rovnaké a znervózňuje ma to
ja som si tiež minule skúšal krásne botasky ale nekúpil som si ich lebo sa mi vyzúvali a boli celé akési divné...
» www.svetovevychytavky.sk/vychytavky/esho...
v dm-ke som kupovala za pár €čiek, viacmenej kvôli pohodlnejšiemu chodeniu, ale nalepujú sa, a nemajú hladký povrch, čiže by mohli byť aj kúsok protišmykové. prípadne sa skús na niečo vyslovene protišmykové opýtať v obchode s topánkami. v deichmane majú plnú riť rôznych doplnkov.
ale možno už len "objem" samotnej tej vložky ti pomôže.
taketo som už skúšala a nič :/