Takže, mám mp4 Samsung YP-S3, až donedávna išla úplna v pohode. Len jedného dňa sa mi pokazil počítač a musela som všetko na novo inštalovať. No a odvtedy sa mi tam nedajú dávať nové songy, ani nič. Skúšala som aj preinštalovať mp4
presne tu mam a tiez mi to iste ukazovalo a nevedela som co s tym.. ale ked som sla cez notebook tak vpohode som iba vlozila pesnicky cez tento pocitac /no evd vies co myslim / a ekd som potom aj novy comp kupila, tak tam to uz normalne slo tiez..
@mrshater no lenže mne to ani cez tento počítač nejde. mi tam neukazuje vôbec, že je pripojené voľačo asi ho zajtra vyhodím do najbližsieho smetiaku, mám taký zvláštny pocit
@problemsmp4 hej hej viem ze to tam vobec neukazuje, sak som si s tym odtrpela svoje ale vrvaim ti ze ked som do ineho compu zapojila, tak mi to aj v tento pocitac ukazovalo ako keby ten druhy comp ttam nieco nepodporoval alebo co neviem vobec, nastatsie to uz nemusim riesit lebo mi to uz ide..
kupte si daco co ma v sebe windows mobile 6.1 a budete mat pokoj a 100% kompatibilitu s win xp ci vista :/
najde ti tu mp3/4 ako disk pc ? skus format alebo master reset (ak to daco take pozna ) citaj navod a mas to skus najst forum na riesenie problemu )just fu**ing google it )
no, tak takýto problém som mala aj ja, ale s tým rozdielom, že mne PC nechcel prijať tú MP3 a preto mi to tam ani nesvietilo.. a program mi bol na nič.. prv sa pre istotu skontroluj.. či ti ide vôbec MP3 v PC..
@problemsmp4 skusala si uz? no reklamaciu nemas co reklamovat ani, tak jedine pekne vratit kese a zober daky iny ale inak je ta mp4ka vpohode.. ani neseka ani nic len s tym compom to je nahovno..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@m @trix tak ale hento bol darček a nemohla som si vyberať a navyše slúžil mi dobre až dovtedy, ako sa mi nepokazil pc
jááj.
najde ti tu mp3/4 ako disk pc ? skus format alebo master reset (ak to daco take pozna ) citaj navod a mas to skus najst forum na riesenie problemu )just fu**ing google it )