Ahojte, mám doma notebook, ale v poslednej dobe je dosť porúchaný. Minulý rok som v ňom mala vírus a zaniesla som ho do servisu. Po čase mi začalo vyskakovať nejaké upozornenie, že záruka PC Tools registry mechanic končí. To sa mi objavovalo asi pol roka.
bud vypnuty touchpad alebo odinstalovany/zly driver
a dvojklik bude samotnou myskou
a ten "PC Tools registry mechanic" vyzera ako taky klasicky malware - nieco na PC sam pokazi a cloveka donuti si kupit tento fake program aby to zase opravil (popripade ukaze 1215465 vymyslenych chyb). V tomto pripade by som to preskenoval neakym anti spyware/malware softom ako Malwarebytes (free verzia by mala stacit)
a ten "chlapik" sa asi tomu moc nevyzna ked nedokazal rozbehat blby touchpad lol
@emilywolf anyway, trochu som si ten program preklepnul a vyzera to ze neni fake/malware ale stejne by som si taky odpad nekupil a ani by som si nenechal tu ich free verziu bezat v pozadi
@myschka Hej, alebo raz kliknem na nejaký program čo sa otvára dvojklikom a otvorí sa mi ako keby som naň klikla viackrát. Poriadne mi to lezie na nervy. Asi si budem musieť kúpiť novú myš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a dvojklik bude samotnou myskou
a ten "PC Tools registry mechanic" vyzera ako taky klasicky malware - nieco na PC sam pokazi a cloveka donuti si kupit tento fake program aby to zase opravil (popripade ukaze 1215465 vymyslenych chyb). V tomto pripade by som to preskenoval neakym anti spyware/malware softom ako Malwarebytes (free verzia by mala stacit)
a ten "chlapik" sa asi tomu moc nevyzna ked nedokazal rozbehat blby touchpad lol