Prosim prosiim, pomôžte mi, lebo som už zúfalá!
Doma máme internet od T-comu aj spolu s wifi routherom, internet ide super,aj cez wifi. Do minulého mesiaca mi išiel super aj na notebooku,no zrazu nejde vôbec. Ukazuje mi,že som pripojená, signál je veľm
Skús sa pripojiť na nejakú inú wifi sieť ak máš možnosť. Ak ti internet nepôjde ani cez ňu tak máš pomenené nastavenia MAC adresy. Problém je, že ti momentálne neviem poradiť, ako sa ľubovoľná MAC adresa nastavuje.
@0sea pise ze u priatela jej internet ide a ked nevies o com tocis tak racej nepis vobec, MAC adresa s tym nema nic spolocne, maximalne ak by mala nastaveny MAC filter na wifi routri ale to pravdepodobne nema.
momentalne ma napada par moznych pricin:
1. Ulozeny profil tvojej wifiny sa z neakeho dovodo posral a koli nemu to nechce ist. Jednoduch ho vymaz (centrum sieti > sprava bezdrotovych sieti > tam vymaz svoju wifi) a ona sa vytvori nova ked sa znovu pripojis
2. Mas nastavenu staticku IP popripade DNS, ktora velkou nahodou funguje u tvojho priatela ale u teba nie, lebo ty mas inu siet. chod do centrum sieti > zmenit nastavenia adaptera > pravym na tvoj wifi adapter a vlastnosti > TCP/IPv4 > ziskat IP a DNS automaticky.
3. tvoj firewall/antivir je zle nastaveny pre tvoju siet a blokuje ti vsetko, skus resetovat nastavenia firewallu do povodnych hodnot
4. mozes mat nastavene proxy, skus si pohladat v nastaveniach prehliadaca nastavenia proxy a daj tam automaticke nastavenie
@dadley Aký máš operačný systém? Na windows 7 klikneš tam kde ti na panely úloh ukazuje signál wifi a tam dole pod zoznamom prístupných wifi sieti nájdeš "Otvoriť centrum sieti"
alebo do prieskumníka(ak máš SK windows 7) vlož: "Ovládací panelVšetky položky ovládacieho panelaCentrum sietí"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
momentalne ma napada par moznych pricin:
1. Ulozeny profil tvojej wifiny sa z neakeho dovodo posral a koli nemu to nechce ist. Jednoduch ho vymaz (centrum sieti > sprava bezdrotovych sieti > tam vymaz svoju wifi) a ona sa vytvori nova ked sa znovu pripojis
2. Mas nastavenu staticku IP popripade DNS, ktora velkou nahodou funguje u tvojho priatela ale u teba nie, lebo ty mas inu siet. chod do centrum sieti > zmenit nastavenia adaptera > pravym na tvoj wifi adapter a vlastnosti > TCP/IPv4 > ziskat IP a DNS automaticky.
3. tvoj firewall/antivir je zle nastaveny pre tvoju siet a blokuje ti vsetko, skus resetovat nastavenia firewallu do povodnych hodnot
4. mozes mat nastavene proxy, skus si pohladat v nastaveniach prehliadaca nastavenia proxy a daj tam automaticke nastavenie
alebo do prieskumníka(ak máš SK windows 7) vlož: "Ovládací panelVšetky položky ovládacieho panelaCentrum sietí"
xpcky sa vzdy chovali s wifinou divne