Problém s NFS MW: Vždy mi to sekne v jednej časti a ďalej to nejde
Už som si to dala druhýkrát napáliť, od dvoch rôznych ludí, minulý rok a teraz, a stále mi to robí to isté. Prejdem tie prvé závody, a jak mi zoberú auto a mám si kúpiť nové, potom mi to sekne, vypne sa hra a ďalej nejde. Keď ju zapnem znovu, tak to ide a
most wanted nehraj, zbytočná strata času , ale teda keď si tvrdohlavá a aj tak to chceš hrať, tak skús patchnuť na black edition a takisto patchni na najnovsí patch (myslím 1.3) a použi správny crack pre danú verziu
Inak ja by som to tiez asi riesil originalkou. V nejakej tej Edicii Klasiky to stoji 9.90€ a usetris si kopec nervov
Tiez ma prestali bavit tie neustale problemy s crackovanim a verziami a ISO image-mi. Takto to kupim za par korun a mam k tomu aj nejake propagacne kokotiny ked sa podari
@natashatko aj si inštalovala patch 1.3 osobitne? neviem o tom že by bol priamo zabudovaný do cd, aj keď nevylučujem. Možno máš základnú verziu a crack si použila 1.3. Tak skús to ešte raz nainštalovať, použiť patch a potom crack a na gamecopyworld.com ich nájdeš viac, vyskúšaj ich viacero, či to robí pri každom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@igros ďakujem ale toto sa asi nevyrieši
Tiez ma prestali bavit tie neustale problemy s crackovanim a verziami a ISO image-mi. Takto to kupim za par korun a mam k tomu aj nejake propagacne kokotiny ked sa podari
@fanklublbl ee, osobitne som to neinštalovala..už na to ani nervy nemám, buď si kúpim originál alebo fakt kašlem na to
Ale ako vidím už je to out-date.